Ingredienser
Sådan gør du
-
The Vegetarian Butcher NoMince, 2 kg 600.0 g
-
Løg i tern 300.0 g
-
Grøn peberfrugt, tern 3x3 cm 400.0 g
-
Kartofler tern rå 600.0 g
-
Rapsolie 60.0 ml
-
Tomatpure, koncentreret 60.0 g
-
Spidskommen frø 10.0 g
-
chili ancho pulver 2.0 g
-
Vand 1800.0 ml
-
Salt 10.0 g
-
Yoghurt 10%
-
Persille, bredbladet, hakket
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Brun alle grøntsagerne i olie.
- Brun Vegetarian Butcher NoMince i olie, tilsæt tomatpuré, Knorr Professional Krydderipuréer samt krydderier, og steg i endnu et par minutter.
- Bland det med grøntsagerne.
- Tilsæt Knorr Tomatino, vand, Knorr Umami og salt, og lad simre i 15 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Servér suppen med yoghurt og friskhakket persille.