Menu

Ingredienser

+

Okserulle

Selleri Kebab

Tournéer squash m. Tørrede blomster

  • Squash, tern 1.0 stk.
  • Smør 100.0 g
  • Vand, koldt 100.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Tørrede blomster
  • Salt
  • Peber

Selleri sauce

Tilberedning

  1. Okserulle

    • Trim kødet for fedt og sener, krydre det med salt og peber. 
    • Tag Kyllingebrysterne skær dem i nogle mindre stykker og kom dem i en foodprocessor, blend det godt, og kør den sej med salt, tilsæt her efter æggehviderne og kør den blød, her efter tilsættes fløden, massen køres til den erhelt glat, vend til slut kyllingefarsen med Knorr Timian krydderpasta.
    • Læg kødet på et stykke film og smør kyllingefarsen på toppen afkødet, rul kødet stramt ind i film, uden at få skubbet farsen om på siderne. Damp kødet i den forvarmet ovn i 10 min ved 75 grader, herefter skrues ovnen ned på 50 grader, hvor kødet skal have yderligere 25min. 
    • Pak herefter kødet ud og steg det på en pande m. hvidløg, rosmarin, timian samt smør, husk at væde kødet godt til det er gyldent.
  2. Selleri Kebab

    • Vask og orden sellerien. Skrald sellerien såder laves lange bånd. Selleri båndene foldes og sættes på grillspyd. 
    • Varm en pande op og tilsæt blegselleri juice, æblejuice, honning, Knorr Professional Demi-Glace samt de tørrede urter. Tilføj selleri kebaben og vend det omhyggeligt til saucen erreduceret til det halve. (gem resterne af den reducerede fond til sauce) 
    • Bag selleri kebabben i en forvarmet ovn ved 250 grader i 8 min.
  3. Tournéer squash m. Tørrede blomster

    • Del squash på midten og skær stykkerne til så de er olivenformede, put smør, vand og salt op i en gryde og varm den op tilsmørret er smeltet, saml massen med en stavblender. Tilsæt de tournéer squash til smørbadet og giv dem 4 min, herefter tages de op og vendes i tørrede blomster salt samt peber
  4. Selleri sauce

    • Lun den reducerede fond base fra sellerikebabben op og tilføj blegselleri juice samt Knorr Professional Demi-Glace. Lad saucen reducere ind til det halve og blend herefter smørret i. Smag til med salt samt peber, inden servering.
  5. Tips & Twist

    • Hvis du tilsætter ekstra selleri strykker, samt 2 dl. Fløde og lader sellerien blive kogt mør hvorefter den blendes kan du omdanne din sauce til en lækker suppe.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu