Sprøde hapsere "Animal style"
Hvem kan ikke lide friturestegte, sprøde, gyldne kartofler? Her kommer et frækt alternativ til den amerikanske klassiker Tater Tots. Her fyldt med cheddar og syltet jalapeno, toppet med lækre karamelliserede løg. De rå tater tots kan fryses og kan tilberedes i god tid i forvejen.

Ingredienser
Sprøde hapsere "Animal style"
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€42.25
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Karamelliserede løg
Løg, hakkade
/g
500.0 g
0%
Smør
/g
40.0 g
0%
Olie
/g
15.0 g
0%
Animal style dressing
Agurk, pickles i tern
/g
60.0 g
0%
Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
/g
175.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Tomat ketchup
/g
120.0 g
0%
Maille Dijon Sennep Original 1kg
/g
80.0 g
0%
Løg, karamelliserede
/g
80.0 g
0%
Purløg, finthakket
/g
7.0 g
0%
Worcestershire sauce
/g
15.0 g
0%
Salt Og Peber
/
0.0
0%
Pickled Jalapeno
Chilipeber, Jalapeno, skiver
/g
80.0 g
0%
Sukker, stødt melis
/g
50.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/g
50.0 g
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Vand, koldt
/g
75.0 g
0%
Salt
/g
2.0 g
0%
Hapserne
Vand, koldt
/ml
750.0 ml
0%
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Aromat 1,2 kg
/g
7.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Cheddar revet
/g
300.0 g
0%
Chilipeber, Jalapeno, skiver og pickled
/g
40.0 g
0%
Salt
/g
3.0 g
0%
Knorr Kartoffelmos, kold tilberedning 4 x 3 kg
/g
180.0 g
0%

Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Sennep og produkter på basis af sennep: Nej
Æg
/stk.
4.0 stk.
0%
Vand, koldt
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
25.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Panko rasp
/g
500.0 g
0%
Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l
/l
2.0 l
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Karamelliserede løg
-
Løg, hakkade 500.0 g
-
Smør 40.0 g
-
Olie 15.0 g
Animal style dressing
-
Agurk, pickles i tern 60.0 g
-
Tomat ketchup 120.0 g
-
Maille Dijon Sennep Original 1kg 80.0 g
-
Løg, karamelliserede 80.0 g
-
Purløg, finthakket 7.0 g
-
Worcestershire sauce 15.0 g
-
Salt Og Peber
Pickled Jalapeno
-
Chilipeber, Jalapeno, skiver 80.0 g
-
Sukker, stødt melis 50.0 g
-
Vand, koldt 75.0 g
-
Salt 2.0 g
Hapserne
-
Vand, koldt 750.0 ml
-
Cheddar revet 300.0 g
-
Chilipeber, Jalapeno, skiver og pickled 40.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Æg 4.0 stk.
-
Vand, koldt 1.0 dl
-
Panko rasp 500.0 g
-
Phase Vegetabilsk Fritureolie 10 l 2.0 l
Tilberedning
-
Karamelliserede løg
- Lad løgene karamellisere langsomt i smør og olie ved svag varme, det tager mindst 30 minutter, og hvis løgene begynder at klistre, skal du tilsætte en smule vand. Rør rundt af og til! Smag til med salt og en smule sukker.
-
Animal style dressing
- Rør alle ingredienser sammen
-
Pickled Jalapeno
- Varm eddike, vand, sukker og salt op ved middel varme. Rør indtil sukker og salt er opløst, ca. 1 minut. Lad afkøle og hæld den tynde skiver jalapeño over. Opbevares køligt i 24 timer.
-
Hapserne
- Kom vand, olie og Knorr Professional hvidløgspuré og Jalapeno i en skål, og tilsæt under omrøring Knorr koldrørt Kartoffelmos lidt ad gangen. Tilsæt Knorr Aromat, salt og ost. Rør mosen jævnt og lad hæve, mens den hviler i 30 minutter.
- Form mosen til afrundede cylindere, der vejer ca. 20 g. Lad dem hvile i en dybfryser i 30 minutter
- Puls panko i en foodprocessor, så den er en lille smule mindre groft. Opløs Knorr Professional Røget Chili Kryddpuré i vand og pisk æg i.
- Vend hapser i MAIZENA, æg og panko, for at gøre dem ekstra sprøde vend dem igen i MAIZENA, æg og panko. Lad Tots tørre i 20 minutter før de frituresteges gyldenbrune ved 180c. Server toppet med sauce, hakket purløg og karamelliserede løg.