Menu

Ingredienser

+

Karamelliserede løg

  • Løg, hakkade 500.0 g
  • Smør 40.0 g
  • Olie 15.0 g

Animal style dressing

Pickled Jalapeno

Hapserne

Tilberedning

  1. Karamelliserede løg

    • Lad løgene karamellisere langsomt i smør og olie ved svag varme, det tager mindst 30 minutter, og hvis løgene begynder at klistre, skal du tilsætte en smule vand. Rør rundt af og til! Smag til med salt og en smule sukker.
  2. Animal style dressing

    • Rør alle ingredienser sammen
  3. Pickled Jalapeno

    • Varm eddike, vand, sukker og salt op ved middel varme. Rør indtil sukker og salt er opløst, ca. 1 minut. Lad afkøle og hæld den tynde skiver jalapeño over. Opbevares køligt i 24 timer.
  4. Hapserne

    • Kom vand, olie og Knorr Professional hvidløgspuré og Jalapeno i en skål, og tilsæt under omrøring Knorr koldrørt Kartoffelmos lidt ad gangen. Tilsæt Knorr Aromat, salt og ost. Rør mosen jævnt og lad hæve, mens den hviler i 30 minutter. 
    • Form mosen til afrundede cylindere, der vejer ca. 20 g. Lad dem hvile i en dybfryser i 30 minutter 
    • Puls panko i en foodprocessor, så den er en lille smule mindre groft. Opløs Knorr Professional Røget Chili Kryddpuré i vand og pisk æg i. 
    • Vend hapser i MAIZENA, æg og panko, for at gøre dem ekstra sprøde vend dem igen i MAIZENA, æg og panko. Lad Tots tørre i 20 minutter før de frituresteges gyldenbrune ved 180c. Server toppet med sauce, hakket purløg og karamelliserede løg.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu