Ingredienser
Zucchini Frittas
-
Zucchini 1350.0 g
-
Salt 10.0 g
-
salatløg 150.0 g
-
Peber, hvid 2.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 150.0 g
-
Kikærtemel 200.0 g
-
æg 1.0 stk.
-
Blandet krydderurter 40.0 g
Dip
-
Yoghurt natural 200.0 g
-
Spidskommen, stødt 1.0 g
-
Salt og peber 10.0 g
-
Mynte, hakket 25.0 g
Tilberedning
-
Zucchini Frittas
- Vask og riv zucchinien på et rivejern.
- Bland zucchinien med saltet og lad den stå i en sigte i ca 10 min.
- Kom zucchinien i et rent viskestykke og pres så meget vand ud som muligt.
- Kom zucchinien i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, bouillon, Roast Umami og peber, rør det hele sammen.
- Tilsæt derefter parmesan, kikærtemel, æg og krydderurter og rør det hele sammen.
- Steges som små pandekager i rigeligt Milda 100% til de er gyldne og sprøde.
-
Dip
- Yoghurt, spidskommen, salt, peber og mynte blandes.
- Frittas serveres med dippen.