Zucchini Frittas
Zucchini fritta er kendt af mange, men her er en version uden hvedemel. Den er i stedet lavet på kikærtemel - så er der også frittas til dem, der ikke ønsker gluten.

Ingredienser
Zucchini Frittas
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€91.42
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Zucchini Frittas
Zucchini
/g
1350.0 g
0%
Salt
/g
10.0 g
0%
salatløg
/g
150.0 g
0%
Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g
/g
50.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l
/g
150.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
KNORR Koncentreret Brunet Løgfond 6x1L
/ml
15.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Peber, hvid
/g
2.0 g
0%
Parmesanost, frisk revet
/g
150.0 g
0%
Kikærtemel
/g
200.0 g
0%
æg
/stk.
1.0 stk.
0%
Blandet krydderurter
/g
40.0 g
0%
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
/ml
25.0 ml
0%
Dip
Yoghurt natural
/g
200.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
1.0 g
0%
Salt og peber
/g
10.0 g
0%
Mynte, hakket
/g
25.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Zucchini Frittas
-
Zucchini 1350.0 g
-
Salt 10.0 g
-
salatløg 150.0 g
-
Peber, hvid 2.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 150.0 g
-
Kikærtemel 200.0 g
-
æg 1.0 stk.
-
Blandet krydderurter 40.0 g
-
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 25.0 ml
Dip
-
Yoghurt natural 200.0 g
-
Spidskommen, stødt 1.0 g
-
Salt og peber 10.0 g
-
Mynte, hakket 25.0 g
Tilberedning
-
Zucchini Frittas
- Vask og riv zucchinien på et rivejern.
- Bland zucchinien med saltet og lad den stå i en sigte i ca 10 min.
- Kom zucchinien i et rent viskestykke og pres så meget vand ud som muligt.
- Kom zucchinien i en skål og tilsæt de hakkede løg, hvidløg, bouillon, løgfond og peber, rør det hele sammen.
- Tilsæt derefter parmesan, kikærtemel, æg og krydderurter og rør det hele sammen.
- Steges som små pandekager i rigeligt Milda 100% til de er gyldne og sprøde.
-
Dip
- Yoghurt, spidskommen, salt, peber og mynte blandes.
- Frittas serveres med dippen.