Menu

Ingredienser

+

And

  • Andebryst 4.0 stk.
  • Solsikkeolie 30.0 ml
  • Smør 50.0 g
  • Salt
  • Peber

Glaseret rødkål

Brombær sauce

Servering

  • Brombær 25.0 g
  • Timian, frisk, kviste

Tilberedning

  1. And

    • Find en pande og sæt den på blusset.Imens panden varmer op, trimmes andebrysterene, for sener og skindet ridses godt. Når panden er varm, placeres andebrysterne på panden, med skind siden nedad. Lad dem brune i eget fedt til de opnår en gylden kulør, vend brystet og tilsæt olie samt smør til panden, væd nu kødet godt i et par minutter inden du kommer det i en for varmet oven på 180 grader i 14 min. Tag kødet ud og lad det hvile i minimum 10 min. Del brystet på langs og krydder med salt samt peber.
  2. Glaseret rødkål

    • Del rødkålen i 12 lige store dele. Find herefter en stor pande, når den er varm,tilsættes olivenolien og rødkålen lægges på, steg rødkålen i ca. 30 sek. på hver side.
    • Herefter tilsættes Knorr timian krydderpasta samt Maille Æblecidereddike. Rør godt rundt i massen og tilsæt nu Knorr Professional Kyllingefond.Vend løbende kålen i massen til den er reduceret helt ned. Smag til slut den glaserede rødkål til, med salt og peber.
  3. Brombær sauce

    • Find en kasserolle, varm den op og tilsætolivenolien. Skær skalotteløgene fint, komdem i kasserollen og steg dem af til de er glasklare, tilsæt herefter rødvinen og de tørrede ingredienser, lad massen reducere til det halve. Tilsæt nu brombærene, Knorr Professional Kyllingefond samt 2 kviste timian. Lad hele massen reducere ned, til lidt under halvdelen og fjern laurbærbladene samt stjerne anis, blend herefter saucen godt. 
    • Sigt sauce over i en ny kasserolle og blend herefter 150g smør i, smag til slut til med salt og peber. Saucen er nu klar tilservering.
  4. Servering

    • Del brombær på midten og pluk timianskud. Retten anrettes efter fri fortolkning.
  5. Tips & twist

    • Man kan deglasere sin pande efter man har taget rødkålen, ud af panden, tilsættes der 2 dl Knorr Professional Kyllingefond, når dette er kogt op kan, man bruge den som en lun vinaigrette.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu