Boeuf bourguignon
Som base til min boeuf bourguignon bruger jeg en klassisk god rødvinssauce med en kraftigere smag. Derefter ligger meget af hemmeligheden i den røgede bacon, svampene og de stegte løg. Jeg bruger i øvrigt ovnen som tilberedningsmetode.Bare sæt det ind om natten, og tag det ud om morgenen. Det bliver fantastisk lækkert.

Ingredienser
Boeuf bourguignon
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Sådan gør du
Højreb
/kg
1.5 kg
0%
Solsikkeolie
/ml
30.0 ml
0%
Salt
/kg
0.0 kg
0%
Peber
/g
0.0 g
0%
Champignon
/stk.
30.0 stk.
0%
Bacon, varmrøget
/g
400.0 g
0%
Perleløg
/stk.
30.0 stk.
0%
Solsikkeolie
/ml
40.0 ml
0%
rødvin
/dl
5.0 dl
0%
Knorr Professional Demi-Glace, 1 L
/dl
8.0 dl
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Timian, frisk, kviste
/g
5.0 g
0%
Hvidløg
/stk.
0.0 stk.
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Sådan gør du
-
Højreb 1.5 kg
-
Solsikkeolie 30.0 ml
-
Salt
-
Peber
-
Champignon 30.0 stk.
-
Bacon, varmrøget 400.0 g
-
Perleløg 30.0 stk.
-
Solsikkeolie 40.0 ml
-
rødvin 5.0 dl
-
Timian, frisk, kviste 5.0 g
-
Hvidløg
Tilberedning
-
Sådan gør du
- Skær kødet i store stykker på 4 x 4 cm. Krydr med salt og peber.
- Brun kødet ved høj varme i madolien. Det skal ha` godt med farve. Sæt det til side.
- Steg champignoner, bacon og løg gyldenbrune i madolie – gerne i en stor støbejernsgryde.
- Tilsæt rødvin, hvidløg og timian.
- Kog vinen ind til det halve. Tilføj Knorr Professional Demi-Glace.
- Tilsæt kødet, og dæk til med et stykke madpapir og et låg.
- Sæt det i ovnen ved 90 °C i cirka 10 timer.
- Kødet skal føles rigtig mørt. Servér gryderetten med en dejlig kartoffelmos og hakket persille.