Menu

Det er ikke noget nyt, at drikkekulturen har ændret sig en hel del i de senere år. Men hvad skal du satse på for at lave en voksen, sjov og spændende drikkemenu med drinks, der harmonerer med det, der serveres? Svaret er: te.

Te kan, ligesom vin, virkelig løfte madoplevelsen, når den matches med de rigtige råvarer. Den kan desuden serveres både varm og kold alt efter behag, smag og sammenhæng, hvilket gør den både interessant, sjov og spændende. At vores kok Martina er blevet vild med både isfyldte tedrinks og andre typer af tedrikke, er heller ikke en hemmelighed. Klik gerne rundt på vores hjemmeside, så finder du hendes opskrifter!

Alt Image Text

Find smagskombinationerne

I modsætning til vin er te er mindre tilbøjelig til at tage helt fejl af, når man matcher sin te – til gengæld kan den være mere vanskelig at ramme helt plet med. Prøv dig frem, og du vil helt sikkert finde vellykkede smagskombinationer.

Alt Image Text

Hvid te
Velegnet til grøntsager og fisk.

Alt Image Text

Sort te
En bred kategori, der kan passe til meget.

Alt Image Text

Sencha
Passer godt, hvis du ønsker at forstærke smagenesmagen i din fiskeret.

Alt Image Text

Grøn te
Grøn te er ofte et godt valg. Passer fint til kogt og stegt fisk. 

Alt Image Text

Jasminte
Velegnet til retter fra flere af de asiatiske køkkener og til desserter.

Alt Image Text

Frugtte
Gør sig godt til desserter, men også som iste.

Alt Image Text

Kilder: 
Te: Fra Sencha til Lapsang af Petter Bjerke og Vernon Mauris

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu