Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Det er ikke noget nyt, at drikkekulturen har ændret sig en hel del i de senere år. Men hvad skal du satse på for at lave en voksen, sjov og spændende drikkemenu med drinks, der harmonerer med det, der serveres? Svaret er: te.

Te kan, ligesom vin, virkelig løfte madoplevelsen, når den matches med de rigtige råvarer. Den kan desuden serveres både varm og kold alt efter behag, smag og sammenhæng, hvilket gør den både interessant, sjov og spændende. At vores kok Martina er blevet vild med både isfyldte tedrinks og andre typer af tedrikke, er heller ikke en hemmelighed. Klik gerne rundt på vores hjemmeside, så finder du hendes opskrifter!

Find smagskombinationerne

I modsætning til vin er te er mindre tilbøjelig til at tage helt fejl af, når man matcher sin te – til gengæld kan den være mere vanskelig at ramme helt plet med. Prøv dig frem, og du vil helt sikkert finde vellykkede smagskombinationer.

Hvid te
Velegnet til grøntsager og fisk.

Sort te
En bred kategori, der kan passe til meget.

Sencha
Passer godt, hvis du ønsker at forstærke smagenesmagen i din fiskeret.

Grøn te
Grøn te er ofte et godt valg. Passer fint til kogt og stegt fisk. 

Jasminte
Velegnet til retter fra flere af de asiatiske køkkener og til desserter.

Frugtte
Gør sig godt til desserter, men også som iste.

Kilder: 
Te: Fra Sencha til Lapsang af Petter Bjerke og Vernon Mauris