Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Sådan gør du

  • Flora Professional Plant Multipurpose 31% 1l 1000.0 ml
  • The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks, 1,75 kg 1500.0 g
  • Løg, hakket 300.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 200.0 ml
  • Pronto tomatino 1000.0 ml
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 80.0 ml
  • Knorr Tikka Masala krydderipasta 240.0 g
  • Koriander, frisk hakket 50.0 g
  • Salt og peber 10.0 g
  • Hvidløg, hakket
  1. Sådan gør du

    • Glacer de hakkede løg i milda 100% og tilsæt Masala paste.
    • Tilsæt så Tomat, grøntsags fond og flora 31% og lad simre under omrøring.
    • Rist no chicken i lidt olie til de er lækre gyldne, og tilsæt dem til saucen.
    • Smag til med salt og peber og evt. lidt frisk hvidløg..
    • Garner retten med friske koriander samt naan brød eller ris.