Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Karameliseret banantærte

  • Carte Dor karamel topping 150.0 g
  • Banan (1 banan vejer ca. 150 gram) 1500.0 g
  • Limesaft 100.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 330.0 ml
  • Brun farin 140.0 g
  • Sukker 150.0 g
  • Æg, hele past. 200.0 g
  • Hvedemel 360.0 g
  • Bagepulver 4.0 g
  1. Karameliseret banantærte

    • Lun Carte d'Or Karamel Topping sammen med lime og vend forsigtigt bananstykkerne heri.
    • Milda Flydende Stege 100%, brun farin, sukker, helæg, hvedemel og bagepulveri en rørekedel og lad den røre i ca 5 minutter.
    • Hæld bananerne og karamelmassen i en smurt tærteform og fordel dejen henover bananerne og karamellen.
    • Bag ved 170 grader i ca 40 min.
    • Servér med flødeskum og Carte d'Or Karamel Topping.