Ingredienser
Karameliseret banantærte
-
Carte Dor karamel topping 150.0 g
-
Banan (1 banan vejer ca. 150 gram) 1500.0 g
-
Limesaft 100.0 ml
-
Brun farin 140.0 g
-
Sukker 150.0 g
-
Æg, hele past. 200.0 g
-
Hvedemel 360.0 g
-
Bagepulver 4.0 g
Tilberedning
-
Karameliseret banantærte
- Lun Carte d'Or Karamel Topping sammen med lime og vend forsigtigt bananstykkerne heri.
- Milda Flydende Stege 100%, brun farin, sukker, helæg, hvedemel og bagepulveri en rørekedel og lad den røre i ca 5 minutter.
- Hæld bananerne og karamelmassen i en smurt tærteform og fordel dejen henover bananerne og karamellen.
- Bag ved 170 grader i ca 40 min.
- Servér med flødeskum og Carte d'Or Karamel Topping.