Ingredienser
To do
-
Flækærter 300.0 g
-
Kikærter, kogte 200.0 g
-
Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 30.0 ml
-
Olivenolie 200.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 50.0 ml
-
Hvidløg, hele 1.0 stk.
-
Gurkemeje 2.0 g
-
Salt og peber
-
Chiliflager, tørret
Tilberedning
-
To do
- Kog flæk ærterne møre i vand med rigeligt salt – lad dem køle i kogevandet og dræn dem grundigt – (Gem kogevandet!)
- Kom alle ingredienser i en food processer og kør til til massen er lind og cremet – juster evt. konsistensen med lidt af kogevandet fra flækærterne, hvis massen er for tyk. - Smag til med salt og peber – og juster evt. syren med lidt mere citron. Tilsæt gerne lidt tørret chili for skarphed.