Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Stegte kartoffelbåde:

  • salt 15.0 g
  • Kartofler, skrællede 2.0 kg
  • Knorr Jalfrezi krydderipasta 80.0 g
  • Rapsolie 100.0 g

Mynteyoghurt:

  1. Stegte kartoffelbåde:

    • Forvarm ovnen til 200°C.

    • Skær kartoflerne i passende stykker.

    • Bland Knorr Indisk Jalfrezi pasta, rapsolie og salt, vend kartoflerne i krydderiblandingen, læg kartoflerne i et fad og steg i ovnen i ca. 25 minutter.

  2. Mynteyoghurt:

    • Rør yoghurt, Hellmann’s Citrus-Vinaigrette med mynte og koriander sammen, smag til med salt. Sæt i køleskab indtil servering.

  3. Ved servering:

    • Server ristede kartofler Jalfrezi med afkølet mynteyoghurt.