Ingredienser
Stegte kartoffelbåde:
-
salt 15.0 g
-
Kartofler, skrællede 2.0 kg
-
Rapsolie 100.0 g
Mynteyoghurt:
-
Yoghurt 10% 300.0 g
-
Mynte 5.0 g
-
Koriander, formalet 1.0 g
Tilberedning
-
Stegte kartoffelbåde:
-
Forvarm ovnen til 200°C.
-
Skær kartoflerne i passende stykker.
-
Bland Knorr Indisk Jalfrezi pasta, rapsolie og salt, vend kartoflerne i krydderiblandingen, læg kartoflerne i et fad og steg i ovnen i ca. 25 minutter.
-
-
Mynteyoghurt:
-
Rør yoghurt, Hellmann’s Citrus-Vinaigrette med mynte og koriander sammen, smag til med salt. Sæt i køleskab indtil servering.
-
-
Ved servering:
-
Server ristede kartofler Jalfrezi med afkølet mynteyoghurt.
-