Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

Nej, takeaway er ikke navnet på en ny trendy ret, men snarere navnet på en overlevelsesstrategi. Men det ved du sikkert allerede. I øjeblikket er det ganske enkelt alfa og omega at have fokus på retter, der er velegnede til takeaway.

Salater med smagsindtryk fra hele verden og alternative proteinkilder står højt på dagsordenen – eller menuen – igen i år. Men halvkedelige og intetsigende salater kan man godt glemme alt om. Vi taler her om veltilberedte salater, der både mætter og overrasker med hensyn til tekstur og smag. Hvis du ovenikøbet laver laktose- og glutenfri vegetariske varianter, som får dine gæsters munde til at løbe i vand, ja, så er du virkelig på rette spor – for ikke at tale om hjertevindende og smart. Men det vender vi tilbage til.

 

Hvis der er et tidspunkt, hvor vi virkelig har brug for hyggelig, god og lettilgængelig mad, så må det da være i disse pandemitider, og derfor er det nok heller ikke så underligt, at vi aldrig tidligere har set så mange lækre sandwich dukke op i vores feeds. Og du forventer sikkert også et opsving for lækkerier som Tuna Melt og Katsu Sando? Personligt har vi dog altid lyst til sandwichen over dem alle: Bahn mi. Opskriften finder du her.

Der er helt klart fordele ved at forsøge at lave så mange retter som muligt på en måde, der appellerer til så mange forskellige gæster som muligt, uafhængigt af allergier og fødevarepræferencer. Det er jo trods alt sjældent, at en gæst føler sig ”snydt for laktose“, råber ”hvor er mit gluten?“ eller bliver sur, fordi den cremede sauce ikke blev lavet med et animalsk produkt. Du får derimod et betydeligt lettere liv, når både veganere såvel som kødspisere og allergikere kan spise den samme ret.

 

Forbered den. Øs den op. På med låget og afsted. Forbered den. Øs den op. På med låget og afsted. Suppe er noget af det, der egner sig bedst til takeaway og frokost, synes du ikke? Varm såvel som kold. Mild såvel som hot. Cremet og glat såvel som fuld af overraskelser. Her er en sand favorit.

 

Hvad ville sommeren være uden svalende drikke, velsmagende sorbeter og luksuriøse shakes? Ikke særlig festlig, vel? Så servér et højt glas med et syndigt lækkert indhold og luftigt skum på toppen, og modtag folkets jubel. Det behøver faktisk ikke at være sværere at sprede glæde omkring sig. PS: En flot shake har desuden potentiale til at udvikle sig til en like-raket på de sociale medier.