Dette er en traditionel, indisk opskrift, der går godt til både grill eller, som her, ovnstegning. Den fyldige marinade gør kyllingen i opskriften både mør og krydret. Det er også muligt at marinere kød eller fisk kun i Knorr Indisk Tikka Masala pasta. Server gerne Tikka Masala kyllingespyd med korianderdressing, agurkesalat og evt. Naanbrød.

Ingredienser
Dag 1:
-
Grillspyd 10.0 stk.
-
salt 10.0 g
-
Yoghurt 10% 700.0 g
-
Kyllingefilet i tern 3x3 cm 1.8 kg
Korianderdressing:
-
Koriander, friskhakket 40.0 g
-
Ingefær, friskrevet 15.0 g
-
Limesaft 35.0 ml
-
Yoghurt 10%
Til agurkesalaten:
-
Salt og peber
-
Rapsolie 30.0 g
-
Mynte, hakket 10.0 g
-
Rødløg, hakkede 100.0 g
-
Agurk, skåret 500.0 g
Tilberedning
-
Dag 1:
-
Læg spyddene i blød i vand natten over.
-
Bland yoghurt med Knorr Indisk Tikka Masala Pasta og smag til med salt.
-
Mariner kyllingen i yoghurt natten over.
-
-
Dag 2:
-
Sæt kyllingen på spyddene og steg i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter, eller indtil kyllingen er 72 grader varm inden i.
-
-
Korianderdressing:
-
Bland ingefær, koriander med stængler, limesaft og Hellmann’s Citrus-vinaigrette til en puré sammen med yoghurten.
-
-
Til agurkesalaten:
-
Bland agurk med rødløg, lime, mynte og rapsolie. Krydr med salt og peber.
-
-
Til servering:
-
Server kyllingespyddene med agurkesalat og korianderdressing.
-