+

Dag 1:

Korianderdressing:

Til agurkesalaten:

  • Salt og peber
  • Rapsolie 30 g
  • Mynte, hakket 10 g
  • Rødløg, hakkede 100 g
  • Agurk, skåret 500 g
  1. Dag 1:

    • Læg spyddene i blød i vand natten over.

    • Bland yoghurt med Knorr Indisk Tikka Masala Pasta og smag til med salt.

    • Mariner kyllingen i yoghurt natten over.

  2. Dag 2:

    • Sæt kyllingen på spyddene og steg i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter, eller indtil kyllingen er 72 grader varm inden i.

  3. Korianderdressing:

    • Bland ingefær, koriander med stængler, limesaft og Hellmann’s Citrus-vinaigrette til en puré sammen med yoghurten.

  4. Til agurkesalaten:

    • Bland agurk med rødløg, lime, mynte og rapsolie. Krydr med salt og peber.

  5. Til servering:

    • Server kyllingespyddene med agurkesalat og korianderdressing.

+