Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Dag 1:

  • Grillspyd 10.0 stk.
  • salt 10.0 g
  • Knorr Tikka Masala krydderipasta 180.0 g
  • Yoghurt 10% 700.0 g
  • Kyllingefilet i tern 3x3 cm 1.8 kg

Korianderdressing:

Til agurkesalaten:

  • Salt og peber
  • Rapsolie 30.0 g
  • Mynte, hakket 10.0 g
  • Rødløg, hakkede 100.0 g
  • Agurk, skåret 500.0 g
  1. Dag 1:

    • Læg spyddene i blød i vand natten over.

    • Bland yoghurt med Knorr Indisk Tikka Masala Pasta og smag til med salt.

    • Mariner kyllingen i yoghurt natten over.

  2. Dag 2:

    • Sæt kyllingen på spyddene og steg i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter, eller indtil kyllingen er 72 grader varm inden i.

  3. Korianderdressing:

    • Bland ingefær, koriander med stængler, limesaft og Hellmann’s Citrus-vinaigrette til en puré sammen med yoghurten.

  4. Til agurkesalaten:

    • Bland agurk med rødløg, lime, mynte og rapsolie. Krydr med salt og peber.

  5. Til servering:

    • Server kyllingespyddene med agurkesalat og korianderdressing.

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu