Salat stegt over åben ild og creme af gruyére-ost
En anderledes salat fyldt med kant og karakter. Du giver en helt ny dimension til retten ved at tilberede den over åben ild.

Ingredienser
Salat stegt over åben ild og creme af gruyére-ost
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Salat
Hvidkål, strimlet
/g
300.0 g
0%
Asparges broccoli
/g
300.0 g
0%
Kinakål
/g
100.0 g
0%
Rødløg, fine skiver
/g
100.0 g
0%
100 G Stængler Fra Gederams
/
0.0
0%
Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
salt
/g
5.0 g
0%
Creme af gruyére-ost
Fløde eller flødealternativ
/ml
200.0 ml
0%
Citronskal rå
/g
5.0 g
0%
Hvidløg, hakket
/g
5.0 g
0%
2 Persillestilke
/
0.0
0%
2 Timiankviste
/
0.0
0%
80 G gruyére-Ost, Revet
/
0.0
0%
salt
/g
1.0 g
0%
Færdigtilberedning af retten
Gruyére
/
0.0
0%
Peberrod
/
0.0
0%
Løgkarse
/
0.0
0%
Skovsyre
/
0.0
0%
Ramsløg
/
0.0
0%
Karse
/
0.0
0%
Hornvioler
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Salat
-
Hvidkål, strimlet 300.0 g
-
Asparges broccoli 300.0 g
-
Kinakål 100.0 g
-
Rødløg, fine skiver 100.0 g
-
100 G Stængler Fra Gederams
-
salt 5.0 g
Creme af gruyére-ost
-
Fløde eller flødealternativ 200.0 ml
-
Citronskal rå 5.0 g
-
Hvidløg, hakket 5.0 g
-
2 Persillestilke
-
2 Timiankviste
-
80 G gruyére-Ost, Revet
-
salt 1.0 g
Færdigtilberedning af retten
-
Gruyére
-
Peberrod
-
Løgkarse
-
Skovsyre
-
Ramsløg
-
Karse
-
Hornvioler
Tilberedning
-
Salat
- Skær marineret hvidkål i meget tynde strimler.
- Blancher aspargesbroccoli i godt saltet vand og lad dem afkøle.
- Grill kålen og rødløg i et net direkte over gløderne, indtil den har fået godt med farve.
- Kom derefter kålen i en skål, dryp lidt vinaigrette over, og drys salt henover.
-
Creme af gruyére-ost
- Kog alle ingredienser (udover ost og salt) og sæt cremen til side for at trække i 20 minutter. Si cremen. Opvarm cremen igen.
- Kom gruyéren op i en blender og lad den køre på medium kraft, imens du hælder den varme creme i i en tynd stråle. Blend indtil massen er glat. Smag til med salt.
- Fyld cremen i en sprøjtepose.
-
Færdigtilberedning af retten
- Læg de grillede grøntsager op på en tallerken.
- Sprøjt cremen ud på tallerkenen.
- Riv noget gruyére og peberrod henover.
- Servér retten med de vilde urter.