Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Salat

Creme af gruyére-ost

  • Fløde eller flødealternativ 200.0 ml
  • Citronskal rå 5.0 g
  • Hvidløg, hakket 5.0 g
  • 2 Persillestilke
  • 2 Timiankviste
  • 80 G gruyére-Ost, Revet
  • salt 1.0 g

Færdigtilberedning af retten

  • Gruyére
  • Peberrod
  • Løgkarse
  • Skovsyre
  • Ramsløg
  • Karse
  • Hornvioler

Tilberedning

  1. Salat

    • Skær marineret hvidkål i meget tynde strimler.
    • Blancher aspargesbroccoli i godt saltet vand og lad dem afkøle.
    • Grill kålen og rødløg i et net direkte over gløderne, indtil den har fået godt med farve. 
    • Kom derefter kålen i en skål, dryp lidt vinaigrette over, og drys salt henover.
  2. Creme af gruyére-ost

    • Kog alle ingredienser (udover ost og salt) og sæt cremen til side for at trække i 20 minutter. Si cremen. Opvarm cremen igen.
    •  Kom gruyéren op i en blender og lad den køre på medium kraft, imens du hælder den varme creme i i en tynd stråle. Blend indtil massen er glat. Smag til med salt. 
    • Fyld cremen i en sprøjtepose.
  3. Færdigtilberedning af retten

    • Læg de grillede grøntsager op på en tallerken. 
    • Sprøjt cremen ud på tallerkenen. 
    • Riv noget gruyére og peberrod henover. 
    • Servér retten med de vilde urter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu