Menu

Ingredienser

+

Salat

Creme af gruyére-ost

  • Fløde eller flødealternativ 200.0 ml
  • Citronskal rå 5.0 g
  • Hvidløg, hakket 5.0 g
  • 2 Persillestilke
  • 2 Timiankviste
  • 80 G gruyére-Ost, Revet
  • salt 1.0 g

Færdigtilberedning af retten

  • Gruyére
  • Peberrod
  • Løgkarse
  • Skovsyre
  • Ramsløg
  • Karse
  • Hornvioler

En anderledes salat fyldt med kant og karakter. Du giver en helt ny dimension til retten ved at tilberede den over åben ild.

...

Tilberedning

  1. Salat

    • Skær marineret hvidkål i meget tynde strimler.
    • Blancher aspargesbroccoli i godt saltet vand og lad dem afkøle.
    • Grill kålen og rødløg i et net direkte over gløderne, indtil den har fået godt med farve. 
    • Kom derefter kålen i en skål, dryp lidt vinaigrette over, og drys salt henover.
  2. Creme af gruyére-ost

    • Kog alle ingredienser (udover ost og salt) og sæt cremen til side for at trække i 20 minutter. Si cremen. Opvarm cremen igen.
    •  Kom gruyéren op i en blender og lad den køre på medium kraft, imens du hælder den varme creme i i en tynd stråle. Blend indtil massen er glat. Smag til med salt. 
    • Fyld cremen i en sprøjtepose.
  3. Færdigtilberedning af retten

    • Læg de grillede grøntsager op på en tallerken. 
    • Sprøjt cremen ud på tallerkenen. 
    • Riv noget gruyére og peberrod henover. 
    • Servér retten med de vilde urter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu