”Smash veggie burger” med svampe, modnet cheddar og røget dijon mayo.
Den plantebaserede Winner Burger, hvor man bare ikke mangler kødet! Perfekt smagskombination af svampe, ost og den Stegte Raw No Beef burger – Og så lige toppet af med lidt røget dijon mayo !! – Lag på lag af pure joy

Ingredienser
”Smash veggie burger” med svampe, modnet cheddar og røget dijon mayo.
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metode
5 stk. The Vegetarian Butcher Raw Nobeef burger
/
0.0
0%
Burgerbolle, sesam , brioche
/stk.
5.0 stk.
0%
Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
/g
200.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Løg, tørret i tern
/g
5.0 g
0%
Maille Dijon Sennep Original 1kg
/g
30.0 g
0%
1/2 tsk Liquid smoke
/
0.0
0%
Ost, Cheddar, skiveskåret
/stk.
5.0 stk.
0%
Champignon, skiveskåret
/g
200.0 g
0%
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
/ml
10.0 ml
0%
Salat blade efter ønske
/
0.0
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metode
-
5 stk. The Vegetarian Butcher Raw Nobeef burger
-
Burgerbolle, sesam , brioche 5.0 stk.
-
Løg, tørret i tern 5.0 g
-
Maille Dijon Sennep Original 1kg 30.0 g
-
1/2 tsk Liquid smoke
-
Ost, Cheddar, skiveskåret 5.0 stk.
-
Champignon, skiveskåret 200.0 g
-
Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 10.0 ml
-
Salat blade efter ønske
Tilberedning
-
Metode
- Bland mayo med de tørrede løg, dijon sennep og liquid smoke (Brug også gerne maille grovkornet sennep for et mere rustik udseende)
- Steg svampene på en pande med konc. Svampefond og fortsæt indtil svampene er glaceret.
- ”Tryk” Raw no beef burger lidt fladere på panden, når du steger den. Steg den i lidt smør og olie. Læg cheddar osten på så den smelter under stegning.
- Lun brioche bollerne, og byg burgeren op med salatblade, røget sennepsmayo og glacerede svampe på den stegte cheese burger og server.