+

Forberedelse

Kartoffelmos

  1. Forberedelse

    • Steg løgene bløde i Milda Flydende Stege 80% uden at de tager farve i 5 minutter.
    • Tilsæt majs, peberfrugter og ingefær sammen med de øvrige krydderier og steg yderligere i 2 minutter under omrøring.
  2. Kartoffelmos

    • Skræl søde kartoflerne og skær dem i grove terninger. Damp dem i 10 minutter og mos dem herefter groft.
    • Bland koldt vand med Knorr Kartoffelmos, rør rundt og tilsæt løg, peberfrugterne, majs og krydderierne samt de mosede søde kartofler.
    • Smag kartoffelmosen til med Knorr Grønsagsfond og tilsæt herefter Maizena Majsstivelse.
  3. Kartoffelbøfferne

    • Form farsen til ovale bøffer (3 pr. person) og læg dem på bagepapir eller i en gastrobakke. Dette kan med fordel gøres dagen inden servering.

  4. Ved stegning findes to muligheder

    • Spray eller pensl bøfferne med Milda Browning.
    • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 7 minutter. Lad bøfferne trække i 15 minutter før de flyttes fra bagepladen.
    • Før servering, varm bøfferne i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
    • Eller: Brun bøfferne i Milda Flydende Stege 80% og læg dem i en gastrobakke.
    • Varm i ovnen ved 200 grader i 10 minutter
+