Menu

Ingredienser

+

Agurker

  • Agurk 500.0 g
  • Knorr Texture Gelatine 50.0 g
  • Lager eddike uden farve 20.0 g
  • Sukker 10.0 g
  • Salt 2.0 g

Syltelage


Syltede agurker er et populært tilbehør til mange, klassiske, danske retter. Denne variant er egnet til personer med dysfagi.

...

Tilberedning

  1. Agurker

    • Skræl halvdelen af agurkerne og skær dem allei stykker og blend den med lidt sukker og eddike.
    • Tilsæt Knorr Texture og mix i yderligere to minutter.
    • Smag til med salt.
  2. Syltelage

    • Kog eddike, sukker og vand op og tilsæt Maizena Tapicka stivelse.
    • Køl af os tilsæt meget finthakket persille og fintmalet, hvid peber.
    • Tilsæt agurker skåret i mundrette skiver, evt. formet med en udstikker.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu