Syltede agurker (dysfagi)
Syltede agurker er et populært tilbehør til mange, klassiske, danske retter. Denne variant er egnet til personer med dysfagi.
/main-header.jpg)
Ingredienser
Agurker
-
Agurk 500.0 g
-
Lager eddike uden farve 20.0 g
-
Sukker 10.0 g
-
Salt 2.0 g
Syltelage
-
Lager eddike uden farve 50.0 g
-
Sukker 90.0 g
-
Vand 150.0 ml
-
Peber, hvid 2.0 g
-
Persille, hakket 10.0 g
Tilberedning
-
Agurker
- Skræl halvdelen af agurkerne og skær dem allei stykker og blend den med lidt sukker og eddike.
- Tilsæt Knorr Texture og mix i yderligere to minutter.
- Smag til med salt.
-
Syltelage
- Kog eddike, sukker og vand op og tilsæt Maizena Tapicka stivelse.
- Køl af os tilsæt meget finthakket persille og fintmalet, hvid peber.
- Tilsæt agurker skåret i mundrette skiver, evt. formet med en udstikker.