1. And, ris og chorizo.

    • Kog andelårene i vand med KnorrHønsebouillon til de er møre og pil kødet fra lårene, derefter sigtbouillonen.
    • Glasér løg, gulerod og peberfrugti Milda Flydende Stege 100%. Tilsæt ris og lad risene absorbere fedtstoffet.
    • Tilsæt Knorr Krydderipuré’erne, Knorr Tomatino og den sigtede andebouillon lidt af gangen.
    • Tilsæt det plukkede andekød og halvdelen af de hakkede koriander og persille.
    • Sæt retten i ovnen ved 150°C tildækket til risene er næsten møre.
    • De sidste 5 til 8 min. i ovnen, kommes skiver af frisk chorizo i retten og simrer med til retten er færdig.
    • Serveres boblende varm direkte fra ovnen og pyntes med resten af det hakkede persille og koriander.


  2. Bemærkninger

    • Brug alternativt unghanelår eller kyllingevinger. Erstat også gerne Knorr Hønsebouillon pasta med Knorr stegt kyllingesky pasta, for en mere stegt smag i retten.

+