Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

And, ris og chorizo.

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 25.0 ml
  • Chorizopølse 150.0 g
  • Løg i tern 250.0 g
  • Gulerod, tern 200.0 g
  • Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g 50.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 50.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 200.0 g
  • Vand 1.5 l
  • Andelår frost 1.3 kg
  • Peberfrugter, blandede 200.0 g
  • Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L 50.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • Persille, hakket 10.0 g
  1. And, ris og chorizo.

    • Kog andelårene i vand med KnorrHønsebouillon til de er møre og pil kødet fra lårene, derefter sigtbouillonen.
    • Glasér løg, gulerod og peberfrugti Milda Flydende Stege 100%. Tilsæt ris og lad risene absorbere fedtstoffet.
    • Tilsæt Knorr Krydderipuré’erne, Knorr Tomatino og den sigtede andebouillon lidt af gangen.
    • Tilsæt det plukkede andekød og halvdelen af de hakkede koriander og persille.
    • Sæt retten i ovnen ved 150°C tildækket til risene er næsten møre.
    • De sidste 5 til 8 min. i ovnen, kommes skiver af frisk chorizo i retten og simrer med til retten er færdig.
    • Serveres boblende varm direkte fra ovnen og pyntes med resten af det hakkede persille og koriander.
  2. Bemærkninger

    • Brug alternativt unghanelår eller kyllingevinger. Erstat også gerne Knorr Hønsebouillon pasta med Knorr stegt kyllingesky pasta, for en mere stegt smag i retten.