Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Mandelsplitter 100.0 g
  • Æble, skrællet, tern 500.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Sukker 100.0 g
  • rosiner 80.0 g
  • Kanel, stødt 10.0 g
  • Butterdej 500.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g 20.0 g
  • Æg, hele past. 50.0 g
  • Rama Piske 31% 400.0 ml
  1. Metodik

    • Indstil ovnen på 200 grader og rist mandlerne i 10 minutter.
    • Lad dem afkøle inden de hakkes groft med køkkenmaskinen.
    • Steg æblerne i flydende margarine på middel- varme et par minutter, så væsken reduceres lidt.
    • Tilsæt sukker, mandler, kanel og rosiner og steg nogle minutter til. Lad afkøle.
    • Rul dejen ud, så den bliver lidt tyndere.
    • Læg halvdelen af fyldet på langs i midten af dejen. Tag den ene ende og stræk dejen over fyldet, så det ligger stramt. Pensl med æg på den øverste langside og tryk ned hele vejen.
    • Skær overskydende dej væk. Pensl pakken og bag den i ca. 20 minutter ved 200 grader.
    • Lad den afkøle.
    • Stryg med florsukker og skær ud i portions- anretninger.
    • Serveres med pisket Knorr Piske 31%.