Apple pie-frappuccino
Har du brug for et lækkert køligt, luftigt og koffeinfrit alternativ til kaffe? Nu behøver du ikke at lede længere.

Ingredienser
Mandelcrumble
-
Mandelmel 50.0 g
-
Kokosmel 50.0 g
-
Hvedemel 50.0 g
-
salt 2.0 g
-
75 G. Fedtstof
Frappuccino
-
Æblemost 3.0 dl
-
Æbleuden kernehus, med skræl 200.0 g
-
Fløde eller flødealternativ 2.0 dl
-
2 Spsk. Ahornsirup
-
4 Tsk. Vaniljesukker
-
2 Tsk. Kanel
-
400 G. Is, Knust
Til servering
-
Fløde eller flødealternativ 200.0 ml
-
Mandelcrumble, Alternativt Granola
Tilberedning
-
Mandelcrumble
- Sæt ovnen på 160 grader.
- Bland alle ingredienserne, så det bliver en smuldret masse, og fordel massen på en bageplade.
- Bages i ovnen i 15 minutter.
- Tag din mandelcrumble ud af ovnen, og lad den køle af. Opbevares tørt.
-
Frappuccino
- Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend det til en luftig milkshake-konsistens
-
Til servering
- Hæld drikken i et højt glas, top den med pisket fløde og crumble, og afslut med CARTE D'OR Karameltopping.