Ingredienser
Mandelcrumble
-
Mandelmel 50.0 g
-
Kokosmel 50.0 g
-
Hvedemel 50.0 g
-
salt 2.0 g
-
75 g. fedtstof
Frappuccino
-
Æblemost 3.0 dl
-
Æbleuden kernehus, med skræl 200.0 g
-
2 spsk. Ahornsirup
-
4 tsk. vaniljesukker
-
2 tsk. Kanel
-
400 g. is, knust
Til servering
-
Mandelcrumble, alternativt granola
Tilberedning
-
Mandelcrumble
- Sæt ovnen på 160 grader.
- Bland alle ingredienserne, så det bliver en smuldret masse, og fordel massen på en bageplade.
- Bages i ovnen i 15 minutter.
- Tag din mandelcrumble ud af ovnen, og lad den køle af. Opbevares tørt.
-
Frappuccino
- Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend det til en luftig milkshake-konsistens
-
Til servering
- Hæld drikken i et højt glas, top den med pisket Flora 31% og crumble, og afslut med CARTE D'OR Karameltopping.