Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Mandelcrumble

  • Mandelmel 50.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Hvedemel 50.0 g
  • salt 2.0 g
  • 75 g. fedtstof

Frappuccino

Til servering

  1. Mandelcrumble

    • Sæt ovnen på 160 grader.
    • Bland alle ingredienserne, så det bliver en smuldret masse, og fordel massen på en bageplade.
    • Bages i ovnen i 15 minutter.
    • Tag din mandelcrumble ud af ovnen, og lad den køle af. Opbevares tørt.
  2. Frappuccino

    • Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend det til en luftig milkshake-konsistens
  3. Til servering

    • Hæld drikken i et højt glas, top den med pisket Flora 31% og crumble, og afslut med CARTE D'OR Karameltopping.