Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Mandelcrumble

  • Mandelmel 50.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Hvedemel 50.0 g
  • salt 2.0 g
  • 75 G. Fedtstof

Frappuccino

  • Æblemost 3.0 dl
  • Æbleuden kernehus, med skræl 200.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 2.0 dl
  • 2 Spsk. Ahornsirup
  • 4 Tsk. Vaniljesukker
  • 2 Tsk. Kanel
  • 400 G. Is, Knust

Til servering

Tilberedning

  1. Mandelcrumble

    • Sæt ovnen på 160 grader.
    • Bland alle ingredienserne, så det bliver en smuldret masse, og fordel massen på en bageplade.
    • Bages i ovnen i 15 minutter.
    • Tag din mandelcrumble ud af ovnen, og lad den køle af. Opbevares tørt.
  2. Frappuccino

    • Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend det til en luftig milkshake-konsistens
  3. Til servering

    • Hæld drikken i et højt glas, top den med pisket fløde og crumble, og afslut med CARTE D'OR Karameltopping.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu