Menu
+

Mandelcrumble

  • Mandelmel 50.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Hvedemel 50.0 g
  • salt 2.0 g
  • 75 G. Fedtstof

Frappuccino

  • Æblemost 3.0 dl
  • Æbleuden kernehus, med skræl 200.0 g
  • Fløde eller flødealternativ 2.0 dl
  • 2 Spsk. Ahornsirup
  • 4 Tsk. Vaniljesukker
  • 2 Tsk. Kanel
  • 400 G. Is, Knust

Til servering

  1. Mandelcrumble

    • Sæt ovnen på 160 grader.
    • Bland alle ingredienserne, så det bliver en smuldret masse, og fordel massen på en bageplade.
    • Bages i ovnen i 15 minutter.
    • Tag din mandelcrumble ud af ovnen, og lad den køle af. Opbevares tørt.
  2. Frappuccino

    • Hæld alle ingredienserne i en blender, og blend det til en luftig milkshake-konsistens
  3. Til servering

    • Hæld drikken i et højt glas, top den med pisket fløde og crumble, og afslut med CARTE D'OR Karameltopping.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu