Ingredienser
Knas
-
Hørfrø 20.0 g
Rødderne
-
Persillerod 3000.0 g
-
Salt og peber
Saucen og anretningen
-
Pasteuriseret æggeblommer 300.0 g
-
Hvidvin 100.0 ml
-
Citronsaft 100.0 ml
-
mad blæk
-
Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 30.0 ml
-
Shisokarse-mix
-
Karse dansk 2.0 pack
Tilberedning
-
Knas
-
Hamp frøene steges let på en pande i lidt Milda 100 %
-
-
Rødderne
-
Persillerødderne vaskes og saltbages møre.
-
De afkølet persillerødder flækkes og steges gyldne i Milda 100% flydende stege og krydres med salt og peber.
-
-
Saucen og anretningen
-
Æggeblommerne kommes i en tykbundet gryde med hvidvin, citron og lidt salt og legeres til en let creme.
-
Æggecremen tilsættes lidt lun Milda 100% og blæk til den ønskede farve, smages til med Knorr intense flavour citrus, salt og peber
-
Anretning
-
Anret de stegte persillerødder med den sorte citrus Zabaionne ,urter og knas.
-