Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Knas

  • Hørfrø 20.0 g

Rødderne

  • Persillerod 3000.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 50.0 ml
  • Salt og peber

Saucen og anretningen

  • Pasteuriseret æggeblommer 300.0 g
  • Hvidvin 100.0 ml
  • Citronsaft 100.0 ml
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • mad blæk
  • Knorr Professional Intense Flavours, Citrus Fresh 400 ml 30.0 ml
  • Shisokarse-mix
  • Karse dansk 2.0 pack
  1. Knas

    • Hamp frøene steges let på en pande i lidt Milda 100 %

  2. Rødderne

    • Persillerødderne vaskes og saltbages møre.

    • De afkølet persillerødder flækkes og steges gyldne i Milda 100% flydende stege og krydres med salt og peber.

  3. Saucen og anretningen

    • Æggeblommerne kommes i en tykbundet gryde med hvidvin, citron og lidt salt og legeres til en let creme.

    • Æggecremen tilsættes lidt lun Milda 100% og blæk til den ønskede farve, smages til med Knorr intense flavour citrus, salt og peber

    • Anretning

    • Anret de stegte persillerødder med den sorte citrus Zabaionne ,urter og knas.