Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Søde kartofler i tern 2.0 kg
  • Knorr Butter Chicken krydderipasta 150.0 g
  • Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L 50.0 ml
  • Brun farin 75.0 g
  • Spidskommen, stødt 5.0 g
  • Gulerødder 1.0 kg
  • Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke 400ml 30.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 30.0 ml
  • Citron-saft-skal 1.0 stk.
  • Koriander, frisk 20.0 g
  • Knorr Fraiche 24% 2.0 dl
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 1.0 dl
  1. Metodik

    1. Lun Milda 100 % på en pande og tilsæt Butter Chicken Pasta, brun farin, og kyllingefond – lad tingene smelte sammen.
    2. Glacer de søde kartofler i BBQ`en til de er næsten møre.
    3. Damp gulerødderne i ovnen i Milda 100 % sammen med saft og skal af en citron, til de er helt møre.
    4. Blend gulerødderne sammen med lagen de er dampet i, stødt spidskommen, Roast Umami, Deep Smoke, friske koriander og Knorr Fraiche.
    5. Sæt evt. de søde kartofler på spyd og server ovenpå gulerodspuréen. Garner gerne med ristet sesam og friske urter.