Ingredienser
Metodik
-
Søde kartofler i tern 2.0 kg
-
Brun farin 75.0 g
-
Spidskommen, stødt 5.0 g
-
Gulerødder 1.0 kg
-
Citron-saft-skal 1.0 stk.
-
Koriander, frisk 20.0 g
-
Knorr Fraiche 24% 2.0 dl
Tilberedning
-
Metodik
- Lun Milda 100 % på en pande og tilsæt Butter Chicken Pasta, brun farin, og kyllingefond – lad tingene smelte sammen.
- Glacer de søde kartofler i BBQ`en til de er næsten møre.
- Damp gulerødderne i ovnen i Milda 100 % sammen med saft og skal af en citron, til de er helt møre.
- Blend gulerødderne sammen med lagen de er dampet i, stødt spidskommen, Roast Umami, Deep Smoke, friske koriander og Knorr Fraiche.
- Sæt evt. de søde kartofler på spyd og server ovenpå gulerodspuréen. Garner gerne med ristet sesam og friske urter.