Menu

Ingredienser

+

Marinering

Gryderet

  • Løg i tern 200.0 g
  • Rapsolie 50.0 ml
  • Vand 1000.0 ml
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Nelliker hele 1.0 stk.

Anretning

  • Græskarkerner 60.0 g

Tilberedning

  1. Marinering

    • Bland kødet sammen med alle de tørre krydderier, og gnid dem godt ind.
    • Vend Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Hvidløg og - Ingefær i, og rør godt rundt.
  2. Gryderet

    • Brun kødet i olie på en varm pande.
    • Tilsæt løgene og steg videre i nogle minutter.
    • Hæld vand og fløde på, og bring i kog. Tilsæt nelliken. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kødet er mørt.
  3. Anretning

    • Tilføj græskarkernerne før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu