Menu

Ingredienser

+

Marinering

Gryderet

  • Løg i tern 200.0 g
  • Rapsolie 50.0 ml
  • Vand 1000.0 ml
  • Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
  • Nelliker hele 1.0 stk.

Anretning

  • Græskarkerner 60.0 g

Korma er en klassisk gryderet, som man har lavet i det nordlige Indien, Pakistan og Bangladesh siden 1500-tallet. En korma skal indeholde grøntsager og af og til kød, som braiseres i bouillon og fløde. Shahi (som betyder kongelig) antyder, at dette er en korma til en festlig anledning. Den milde, cremede og let sødlige smag er svær at overgå.

...

Tilberedning

  1. Marinering

    • Bland kødet sammen med alle de tørre krydderier, og gnid dem godt ind.
    • Vend Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Hvidløg og - Ingefær i, og rør godt rundt.
  2. Gryderet

    • Brun kødet i olie på en varm pande.
    • Tilsæt løgene og steg videre i nogle minutter.
    • Hæld vand og fløde på, og bring i kog. Tilsæt nelliken. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kødet er mørt.
  3. Anretning

    • Tilføj græskarkernerne før servering.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu