Beef Shahi Korma
Korma er en klassisk gryderet, som man har lavet i det nordlige Indien, Pakistan og Bangladesh siden 1500-tallet. En korma skal indeholde grøntsager og af og til kød, som braiseres i bouillon og fløde. Shahi (som betyder kongelig) antyder, at dette er en korma til en festlig anledning. Den milde, cremede og let sødlige smag er svær at overgå.

Ingredienser
Marinering
-
Oksehøjreb 1000.0 g
-
Kardemomme stødt 6.0 g
-
Kanel, stødt 6.0 g
-
Korianderfrø malet 6.0 g
-
Spidskommen, stødt 15.0 g
-
Garam marsala 6.0 g
-
Salt 8.0 g
Gryderet
-
Løg i tern 200.0 g
-
Rapsolie 50.0 ml
-
Vand 1000.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
-
Nelliker hele 1.0 stk.
Anretning
-
Græskarkerner 60.0 g
Tilberedning
-
Marinering
- Bland kødet sammen med alle de tørre krydderier, og gnid dem godt ind.
- Vend Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Hvidløg og - Ingefær i, og rør godt rundt.
-
Gryderet
- Brun kødet i olie på en varm pande.
- Tilsæt løgene og steg videre i nogle minutter.
- Hæld vand og fløde på, og bring i kog. Tilsæt nelliken. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kødet er mørt.
-
Anretning
- Tilføj græskarkernerne før servering.