Beef Shahi Korma
Korma er en klassisk gryderet, som man har lavet i det nordlige Indien, Pakistan og Bangladesh siden 1500-tallet. En korma skal indeholde grøntsager og af og til kød, som braiseres i bouillon og fløde. Shahi (som betyder kongelig) antyder, at dette er en korma til en festlig anledning. Den milde, cremede og let sødlige smag er svær at overgå.

Ingredienser
Beef Shahi Korma
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€1350.4
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Marinering
Oksehøjreb
/g
1000.0 g
0%
Kardemomme stødt
/g
6.0 g
0%
Kanel, stødt
/g
6.0 g
0%
Korianderfrø malet
/g
6.0 g
0%
Spidskommen, stødt
/g
15.0 g
0%
Garam marsala
/g
6.0 g
0%
Salt
/g
8.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
/g
30.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
/g
60.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
/g
0.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Gryderet
Løg i tern
/g
200.0 g
0%
Rapsolie
/ml
50.0 ml
0%
Vand
/ml
1000.0 ml
0%
Fløde eller flødealternativ
/ml
300.0 ml
0%
Nelliker hele
/stk.
1.0 stk.
0%
Anretning
Græskarkerner
/g
60.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Marinering
-
Oksehøjreb 1000.0 g
-
Kardemomme stødt 6.0 g
-
Kanel, stødt 6.0 g
-
Korianderfrø malet 6.0 g
-
Spidskommen, stødt 15.0 g
-
Garam marsala 6.0 g
-
Salt 8.0 g
Gryderet
-
Løg i tern 200.0 g
-
Rapsolie 50.0 ml
-
Vand 1000.0 ml
-
Fløde eller flødealternativ 300.0 ml
-
Nelliker hele 1.0 stk.
Anretning
-
Græskarkerner 60.0 g
Tilberedning
-
Marinering
- Bland kødet sammen med alle de tørre krydderier, og gnid dem godt ind.
- Vend Knorr Professional Krydderipuré Røget chili, - Hvidløg og - Ingefær i, og rør godt rundt.
-
Gryderet
- Brun kødet i olie på en varm pande.
- Tilsæt løgene og steg videre i nogle minutter.
- Hæld vand og fløde på, og bring i kog. Tilsæt nelliken. Skru ned til lav varme, og lad retten simre, indtil kødet er mørt.
-
Anretning
- Tilføj græskarkernerne før servering.