Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Rødbeder

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 30.0 ml
  • Rødbede, små tern 1500.0 g

Sauce

  • Skalotteløg 200.0 g
  • Svampe, blandede 200.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 20.0 ml
  • Vand 1300.0 ml
  • rødvin 200.0 ml
  • Rødbedesaft 100.0 ml
  • Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg 10.0 g
  • Laurbærblad 1.0 stk.
  • Sukker 10.0 g
  • Knorr Professional Krydderurtepuré Middelhavsurter 750 g 30.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 30.0 g
  • Knorr Grønsagsbouillon, granulat 1,5 kg / 100 l 15.0 g
  1. Rødbeder

    • Vend rødbederne i Milda 100%, og læg dem på en bageplade.
    • Tilbered dem i ovnen ved 160 °C i ca. 45 minutter.
  2. Sauce

    • Brun løg og svampe i Milda 100%på en pande i ca. 10 minutter.
    • Tilsæt rødvin, vand og rødbedesaften. Lad det koge i 10 minutter.
    • Tilsæt resten af ​​sauce-ingredienserne, og bring det hele i kog.
    • Tilsæt de tilberedte rødbeder, og lad gryden simre i yderligere 20 minutter.