Menu

Ingredienser

+

Metode

  • Peber, rød 200.0 g
  • Peber, gul 200.0 g
  • Aubergine 400.0 g
  • Zucchini 400.0 g
  • Rødløg 300.0 g
  • Olivenolie 1.0 dl
  • Salt

Mellemøst-rub

  • Knorr Grønsagsbouillon, lavsalt 5 kg / 625 l 8.0 g
  • Pebermix 20.0 g
  • Hvidløgspulver 10.0 g
  • Spidskommen 10.0 g
  • Løgpulver 10.0 g
  • Chiliflager, tørrede 10.0 g
  • Citronpeber 10.0 g
  • Paprikapulver 6.0 g
  • Brun farin 5.0 g
  • Sumak, formalet 8.0 g

Harrissa-dip

Tilberedning

  1. Metode

    • Skær grøntsagerne i passende stykker, og sæt dem skiftevis på spyd. Marineres med olivenolie, salt og Mellemøst-rub (se opskrift).
  2. Mellemøst-rub

    • Bland alle ingredienserne.
  3. Harrissa-dip

    • Mix all ingredients. Season with salt and pepper
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu