Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Skanken

  • Kalveskank 4000.0 g
  • Flage salt/havsalt
  • Frilands gulerødder 300.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) 400.0 g
  • Løg 300.0 g
  • Hvidløg, hele 2.0 stk.
  • Æblemost 400.0 ml
  • Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L 3000.0 ml
  • Vand 1000.0 ml

Hvidløssaucen

  • Fermenteret hvidløg 100.0 g
  • Smør, saltet 100.0 g
  • Æbleeddike 75.0 ml
  • Peber, frisk kværnet
  1. Skanken

    • Afpuds skanken og gnid den godt i salt.
    • Brun skanken godt og i en dyb bradepande ved 250 grader ic 30 min.
    • Ovnen sættes derefter på 125 grader og græntsager,æblemost og fonden kommes på.
    • Der kan tilsættes lidt vand hvis skanken ikke er dækket 2/3.
    • Braiser kødet i ca 3 timer eller til det er mørt.
  2. Hvidløssaucen

    • Fonden sigtes fra og reduceres med 50 %.
    • Det fermenteret hvidløg blendes med fonden og smages til med æbleeddike,smør og salt.
    • Skanken pensles og drysses med friske urter.