Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Skanken

  • Kalveskank 4.0 kg
  • Flage salt/havsalt
  • Frilands gulerødder 300.0 g
  • Selleri, (knoldselleri) 400.0 g
  • Løg 300.0 g
  • Hvidløg, hele 2.0 stk.
  • Æblemost 400.0 ml
  • Knorr Professional Kalvefond 8 x 1L 3000.0 ml
  • Vand 1000.0 ml

Hvidløssaucen

Tilberedning

  1. Skanken

    • Afpuds skanken og gnid den godt i salt.
    • Brun skanken godt og i en dyb bradepande ved 250 grader ic 30 min.
    • Ovnen sættes derefter på 125 grader og græntsager,æblemost og fonden kommes på.
    • Der kan tilsættes lidt vand hvis skanken ikke er dækket 2/3.
    • Braiser kødet i ca 3 timer eller til det er mørt.
  2. Hvidløssaucen

    • Fonden sigtes fra og reduceres med 50 %.
    • Det fermenteret hvidløg blendes med fonden og smages til med Maille Æbleeddike,smør og salt.
    • Skanken pensles og drysses med friske urter.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu