Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Kyllingen

  • Kyllingbryst i tern 1500.0 g
  • Løg i tern 350.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Chiliflager, tørret 1.0 g
  • Kardemomme 5.0 g
  • Spidskommen, stødt 10.0 g
  • Gurkemeje 3.0 g
  • Garam marsala 40.0 g

Saucen

  1. Kyllingen

    • Svits kylling og løg af i Milda 100% sammen med chili, kardemomme, spidskommen, gurkemeje og masala.
  2. Saucen

    • Tilsæt krydderi, pureerne og Knorr Tomatino og kog igennem. Tilsæt så fløde og yoghurt lige inden servering.
  3. Serveringen

    • Garner gerne retten med lidt mandler, rosiner og friske koriander og server med ris eller naan brød.