Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 20.0 ml
  • Løg 100.0 g
  • Vand 600.0 ml
  • Knorr Brun basissauce 3,75 kg / 50 l 30.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 300.0 g
  • Knorr Butter Chicken krydderipasta 100.0 g
  • Sojastrimler 500.0 g
  1. Metodik

    • Brun løgstrimlerne i Milda 100..
    • Tilsæt grundsaucen blandet med vand, og bring det i kog. Tilsæt Tomatino og Butter Chicken-krydderpasta. Tilsæt sojastrimlerne.
    • Varm det op.
    • Serveres med kogte ris.

    Tip!

    Soja kan erstattes af quorn, seitan eller anden kød-alternativ.