Menu

Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Risotto base

Risotto fyld

Risottoen-garniture-servering

  1. Risotto base

     

    • Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
    • Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
  2. Risotto fyld

    • Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt 60g Roast Umami og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
  3. Risottoen-garniture-servering

     

    • Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
    • Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh.
    • krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.