Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Risotto base

  • Vand 2000.0 ml
  • Knorr Hønsebouillon, pasta 1kg / 40L 75.0 g
  • Risotto Ris 700.0 g
  • Olivenolie 100.0 ml
  • Hvidvin 200.0 ml

Risotto fyld

  • græskar butternut 500.0 g
  • Skalotteløg, hakket 100.0 g
  • Timian, frisk, hakket 20.0 g
  • Hvidløg, hakket 25.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 60.0 ml

Risottoen-garniture-servering

  • Parmasanost, frisk revet 100.0 g
  • Smør, saltet 100.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 40.0 ml
  • Svampe, blandede 400.0 g
  • Knorr intense flavour citrus fresh 15.0 g
  • salt
  • Peber
  1. Risotto base

     

    • Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
    • Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
  2. Risotto fyld

    • Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt 60g Roast Umami og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
  3. Risottoen-garniture-servering

     

    • Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
    • Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh.
    • krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.