Ingredienser
Risotto base
-
Vand 2000.0 ml
-
Risotto Ris 700.0 g
-
Olivenolie 100.0 ml
-
Hvidvin 200.0 ml
Risotto fyld
-
græskar butternut 500.0 g
-
Skalotteløg, hakket 100.0 g
-
Timian, frisk, hakket 20.0 g
-
Hvidløg, hakket 25.0 g
Risottoen-garniture-servering
-
Parmasanost, frisk revet 100.0 g
-
Smør, saltet 100.0 g
-
Svampe, blandede 400.0 g
-
Knorr intense flavour citrus fresh 15.0 g
-
salt
-
Peber
Tilberedning
-
Risotto base
- Kog vandet op med hønsebouillon pasta.
- Lun risene op i olivenolien og lad dem suge fedtstoffet – tilsæt hvidvinen og kog ind. Tilsæt så hønsebouillon lidt efter lidt til risene er kogt al dente.
-
Risotto fyld
- Damp squash, skalotteløg, timian og hvidløg i ovnen dækket med folie til det er helt mørt. Tilsæt 60g Roast Umami og mos det groft med en gaffel eller en stavblender.
-
Risottoen-garniture-servering
- Monter risottoen med smør og parmesan – tilsæt så den mosede squash og rør risottoen cremet – smag evt. til med salt og peber.
- Rist de blandede skovsvampe på en pande i lidt fedtstof – glacer dem i Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami og Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh.
- krydder med salt og peber og server på toppen af risottoen.