+

Cape malay karry kylling med gule ris

  1. Cape malay karry kylling med gule ris

    Metodik

    1. Bland alle de tørre krydderier sammen (gurkemeje, hvid peber, koriander, spidskommen, kardemomme og kanel).

    2. Steg løgene bløde ved moderat varme i Milda Flydende Stege 100% i 5 minutter uden at løgene tager farve. Sænk temperaturen og tilsæt hvidløg, ingefær og hele nelliker. Lad det stege i yderligere 5 minutter og rør med jævne mellemrum.

    3. Tilsæt krydderiblandingen samt chili og steg yderligere i nogle minutter. Tilsæt Knorr Tomatino, mangochutney samt vand og Knorr Kyllingfond.

    4. Tilsæt kyllingkødet og lad det simre i 5 minutter. Rør og tilsæt de groft hakkede kartoffeltern.

    5. Lad det simre i gryden i 35 minutter ved moderat varme indtil kartoflerne er bløde.

    6. Servér gryderetten med koriander på toppen og gule ris.

+