Menu

Ingredienser

+

Cape malay karry kylling


Unikt for Sydafrika er det "Cape Town/Malaysisk køkken" som blander afrikansk mad med Malaysiske og Indonesiske traditioner som Hollænderne bragte til landet, sammen med slaverne, i 1600-og 1700-tallet

...

Tilberedning

  1. Cape malay karry kylling

    • Bland alle de tørre krydderier sammen (gurkemeje, hvid peber, koriander, spidskommen, kardemomme og kanel).
    • Steg løgene bløde ved moderat varme i olie i 5 minutter uden at løgene tager farve. Sænk temperaturen og tilsæt hvidløg, ingefær og hele nelliker. Lad det stege i yderligere 5 minutter og rør med jævne mellemrum.
    • Tilsæt krydderiblandingen samt chili og steg yderligere i nogle minutter. Tilsæt Knorr Tomatino, mangochutney samt vand og Knorr Kyllingfond.
    • Tilsæt kyllingkødet og lad det simre i 5 minutter. Rør og tilsæt de groft hakkede kartoffeltern.
    • Lad det simre i gryden i 35 minutter ved moderat varme indtil kartoflerne er bløde.
    • Servér gryderetten med koriander på toppen og gule ris.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu