Ceviche
Ceviche de pescado er en fiskeret fra Peru. Retten er Perus nationalret. Ceviche tilberedes med frisk, fast hvid fisk, som marineres med lime og krydres med koriander, salt, hvidløg og rødløg. Her er en variant over den enkle klassiker.

Ingredienser
Ceviche
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 700 g
-
Agurk, små tern 150 g
-
tomat tern 75 g
-
Majs ristet 75 g
-
Rødløg, fine skiver 40 g
-
Avocado tern 25 g
-
Koriander, frisk, hakket 25 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 10 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 10 g
-
Hvidløg revet 7 g
-
Salt 4 g
-
Koriander, frisk 10 g
-
Purløg 10 g
Tilberedning
-
Ceviche
- Mariner fisken i Hellmanns Citrus Viniagrette, salt, limesaft samt grøn og rød chili. Sæt på køl.
- Rør den afkølede, marinerede fisk sammen med ristet majs, tomat, agurk, avocado, koriander og rødløg. Smag til med friskkværnet sort peber.
- Server cevichen i afkølede glas, og pynt med koriander og purløg.