Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Ceviche

  • Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 700.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 100.0 ml
  • Agurk, små tern 150.0 g
  • tomat tern 75.0 g
  • Majs ristet 75.0 g
  • Rødløg, fine skiver 40.0 g
  • Avocado tern 25.0 g
  • Koriander, frisk, hakket 25.0 g
  • Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 10.0 g
  • Hvidløg revet 7.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Koriander, frisk 10.0 g
  • Purløg 10.0 g
  1. Ceviche

    • Mariner fisken i Hellmanns Citrus Viniagrette, salt, limesaft samt grøn og rød chili. Sæt på køl.
    • Rør den afkølede, marinerede fisk sammen med ristet majs, tomat, agurk, avocado, koriander og rødløg. Smag til med friskkværnet sort peber.
    • Server cevichen i afkølede glas, og pynt med koriander og purløg.