Ingredienser
Ceviche
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 700.0 g
-
Agurk, små tern 150.0 g
-
tomat tern 75.0 g
-
Majs ristet 75.0 g
-
Rødløg, fine skiver 40.0 g
-
Avocado tern 25.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 25.0 g
-
Chilipeber, rød, fintsnittet 10.0 g
-
Chilipeber, grøn fintsnittet 10.0 g
-
Hvidløg revet 7.0 g
-
Salt 4.0 g
-
Koriander, frisk 10.0 g
-
Purløg 10.0 g
Tilberedning
-
Ceviche
- Mariner fisken i Hellmanns Citrus Viniagrette, salt, limesaft samt grøn og rød chili. Sæt på køl.
- Rør den afkølede, marinerede fisk sammen med ristet majs, tomat, agurk, avocado, koriander og rødløg. Smag til med friskkværnet sort peber.
- Server cevichen i afkølede glas, og pynt med koriander og purløg.