Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
Shakshouka eller Chachouka betyder "en blanding"og stammer fra Tunesien, men er en almindelig ret i Nordafrika og Mellemøsten. Retten er en krydret tomatsauce med æg og kan klassificeres som ægte"Comfort Food"

Ingredienser
Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
Spidskommen frø
/g
0.0 g
0%
Rapsolie
/g
0.0 g
0%
Løg i tern
/g
0.0 g
0%
Hvidløg revet
/g
25.0 g
0%
Peberfrugt, rød, i tern
/g
375.0 g
0%
Peberfrugt, gul
/g
375.0 g
0%
Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
/g
12.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Safran
/g
0.0 g
0%
Knorr Tomatino 4 x 3 kg
/g
1000.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L
/ml
30.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
æg
/stk.
10.0 stk.
0%
Unused/Remaining Ingredients
Spidskommen frø
/g
5.0 g
0%
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
/ml
75.0 ml
0%
Løg i tern
/g
250.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
-
Spidskommen frø
-
Rapsolie
-
Løg i tern
-
Hvidløg revet 25.0 g
-
Peberfrugt, rød, i tern 375.0 g
-
Peberfrugt, gul 375.0 g
-
Safran
-
æg 10.0 stk.
Unused/Remaining Ingredients
-
Spidskommen frø 5.0 g
-
Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 75.0 ml
-
Løg i tern 250.0 g
Tilberedning
-
Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg
- Varm rapsolie i en sautépande og rist spidskommenfrø ved moderat varme i 1 minut. Skru ned for temperaturen og tilsæt løgene. Steg dem i 8-10 minutter eller indtil løgene er bløde og gyldne.
- Tilsæt hvidløg og peberfrugterne og lad det stege sammen med løgene i mindst 20 minutter og rør ofte. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, safran, Knorr Grønsagsfond, Knorr Tomatino og lidt peber. Lad det simre i 10-15 minutter og rør af og til. Forvarm ovnen til 170 grader.
- Hæld sautépandens indhold op i en eller flere ovnfaste fade. Lav 10 fordybninger i de ildfaste fade og slå et æg ud i hver fordybning. Krydr æggene med salt og peber. Bag i ovnen i 10 minutter til æggenes hvider er faste og æggeblommerne endnu er bløde.
- Serveres omgående.
-
Unused/Remaining Ingredients