Menu

Ingredienser

+

Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg

Unused/Remaining Ingredients

  • Spidskommen frø 5.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 75.0 ml
  • Løg i tern 250.0 g

Shakshouka eller Chachouka betyder "en blanding"og stammer fra Tunesien, men er en almindelig ret i Nordafrika og Mellemøsten. Retten er en krydret tomatsauce med æg og kan klassificeres som ægte"Comfort Food"

...

Tilberedning

  1. Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg

    • Varm rapsolie i en sautépande og rist spidskommenfrø ved moderat varme i 1 minut. Skru ned for temperaturen og tilsæt løgene. Steg dem i 8-10 minutter eller indtil løgene er bløde og gyldne.
    • Tilsæt hvidløg og peberfrugterne og lad det stege sammen med løgene i mindst 20 minutter og rør ofte. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, safran, Knorr Grønsagsfond, Knorr Tomatino og lidt peber. Lad det simre i 10-15 minutter og rør af og til. Forvarm ovnen til 170 grader.
    • Hæld sautépandens indhold op i en eller flere ovnfaste fade. Lav 10 fordybninger i de ildfaste fade og slå et æg ud i hver fordybning. Krydr æggene med salt og peber. Bag i ovnen i 10 minutter til æggenes hvider er faste og æggeblommerne endnu er bløde.
    • Serveres omgående.
  2. Unused/Remaining Ingredients

Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu