+

Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg

  1. Chachouka-varm nordafrikansk gryde med paprika,tomat og æg

    Metodik

    1. Varm Milda Flydende Stege 100% i en sautépande og rist spidskommenfrø ved moderat varme i 1 minut. Skru ned for temperaturen og tilsæt løgene. Steg dem i 8-10 minutter eller indtil løgene er bløde og gyldne.

    2. Tilsæt hvidløg og peberfrugterne og lad det stege sammen med løgene i mindst 20 minutter og rør ofte. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Paprika, safran, Knorr Grønsagsfond, Knorr Tomatino og lidt peber. Lad det simre i 10-15 minutter og rør af og til. Forvarm ovnen til 170 grader.

    3. Hæld sautépandens indhold op i en eller flere ovnfaste fade. Lav 10 fordybninger i de ildfaste fade og slå et æg ud i hver fordybning. Krydr æggene med salt og peber. Bag i ovnen i 10 minutter til æggenes hvider er faste og æggeblommerne endnu er bløde.

    Serveres omgående.

+