Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Metodik

  • Rødløg 150.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g 20.0 g
  • Spidskommen, stødt 5.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g 80.0 g
  • Chiliflager, tørret 2.0 g
  • Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 500.0 ml
  • Koriander, frisk, hakket 20.0 g
  • Salt, Havsalt 5.0 g
  • Peber, frisk kværnet 1.0 g
  • Knorr Tomatino, 2 kg 1000.0 g
  1. Metodik

    • Alle ingredienserne blendes eller hakkes meget fint. Kom blandingen i en gryde og varm den let op.
    • Køles af og brug gerne rigeligt
  2. Tip!

    • Charmoula kan bruges til lam, kylling, kalv eller fisk.
    • Charmoula egner sig bedst til fede fisk, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til.
    • Brug for eksempel laks, makrel eller helleflynder. Marinér dem i store tern på spyd eller gril dem på en grillmande i ovn eller over havegrillen.