Charmoula til marinering af fisk og kød
Charmoula findes i mange varianter og disse har mange forskellig anvendelses muligheder. Ligesom vi herhjemme alle har en opskrift på den specielle ret eller kage, som vores bedstemor lavede, har man det på samme måde med Charmoula i det nordlige Afrika.

Ingredienser
Charmoula til marinering af fisk og kød
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Metodik




Ingredient name
Metodik
-
Rødløg 150.0 g
-
Spidskommen, stødt 5.0 g
-
Chiliflager, tørret 2.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Salt, Havsalt 5.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Alle ingredienserne blendes eller hakkes meget fint. Kom blandingen i en gryde og varm den let op.
- Køles af og brug gerne rigeligt
-
Tip!
- Charmoula kan bruges til lam, kylling, kalv eller fisk.
- Charmoula egner sig bedst til fede fisk, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til.
- Brug for eksempel laks, makrel eller helleflynder. Marinér dem i store tern på spyd eller gril dem på en grillmande i ovn eller over havegrillen.