Ingredienser
Metodik
-
Rødløg 150.0 g
-
Spidskommen, stødt 5.0 g
-
Chiliflager, tørret 2.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
-
Koriander, frisk, hakket 20.0 g
-
Salt, Havsalt 5.0 g
-
Peber, frisk kværnet 1.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Alle ingredienserne blendes eller hakkes meget fint. Kom blandingen i en gryde og varm den let op.
- Køles af og brug gerne rigeligt
-
Tip!
- Charmoula kan bruges til lam, kylling, kalv eller fisk.
- Charmoula egner sig bedst til fede fisk, da de tager kortere tid for marinaden at give smag til.
- Brug for eksempel laks, makrel eller helleflynder. Marinér dem i store tern på spyd eller gril dem på en grillmande i ovn eller over havegrillen.