Menu

Ingredienser

+

Forberedelse af svineribs

Glasering

Servering

  • Hvidløg friteret 30.0 g

Tilberedning

  1. Forberedelse af svineribs

    • Bland svineribs, sesamolie, sort peber og Knorr Svinebouillon sammen. Sørg for at det hele bliver mixet og fordelt godt. Kom svinebenene i vakuumposer og steg dem i ovnen ved 90 grader til de er møre. Køl dem af.
  2. Glasering

    • Bland Knorr Pang Gang, Knorr Krydderpasta Hvidløg og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg sammen og marinér de stegte svineben i dette godt. Glacer dem så i ovnen eller på grill, til de er varme og sprøde.
  3. Servering

    • Drys med friteret hvidløg ved servering.
    • Servér gerne med lidt grønne urter, hakket forårsløg og friskhakket chili
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu