Chili jam pork ribs
Denne opskrift på Chinese pork ribs er kantonesisk og stammer fra det sydlige Kina. Ribs er en af de billigste udskæringer fra grisen, men også en af de mest smagsfulde. Denne klassiske variation er som udgangspunkt altid stegt med en sur/sød tomat og en chilibaseret sauce, der giver den det klassiske glaserede udtryk. Denne variation af fried chinese pork ribs er en af de mest spiste ”siu mei” eller på dansk – kantonesisk stegt kødret, og er en ret man ser på ethvert gadehjørne i Sydkina.

Ingredienser
Chili jam pork ribs
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Forberedelse af svineribs

Glasering


Servering
Ingredient name
Forberedelse af svineribs
-
Spareribs 3000.0 g
-
Sesamolie 25.0 ml
-
Peber, frisk kværnet 3.0 g
Glasering
-
Knorr Pang Gang 1 l 200.0 ml
Servering
-
Hvidløg friteret 30.0 g
Tilberedning
-
Forberedelse af svineribs
- Bland svineribs, sesamolie, sort peber og Knorr Svinebouillon sammen. Sørg for at det hele bliver mixet og fordelt godt. Kom svinebenene i vakuumposer og steg dem i ovnen ved 90 grader til de er møre. Køl dem af.
-
Glasering
- Bland Knorr Pang Gang, Knorr Krydderpasta Hvidløg og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg sammen og marinér de stegte svineben i dette godt. Glacer dem så i ovnen eller på grill, til de er varme og sprøde.
-
Servering
- Drys med friteret hvidløg ved servering.
- Servér gerne med lidt grønne urter, hakket forårsløg og friskhakket chili