Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Forberedelse af svineribs

Glasering

Servering

  • Hvidløg friteret 30.0 g

Tilberedning

  1. Forberedelse af svineribs

    • Bland svineribs, sesamolie, sort peber og Knorr Svinebouillon sammen. Sørg for at det hele bliver mixet og fordelt godt. Kom svinebenene i vakuumposer og steg dem i ovnen ved 90 grader til de er møre. Køl dem af.
  2. Glasering

    • Bland Knorr Pang Gang, Knorr Krydderpasta Hvidløg og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg sammen og marinér de stegte svineben i dette godt. Glacer dem så i ovnen eller på grill, til de er varme og sprøde.
  3. Servering

    • Drys med friteret hvidløg ved servering.
    • Servér gerne med lidt grønne urter, hakket forårsløg og friskhakket chili
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu