Menu

Ingredienser

+

Chokoladefondant

  • Smør 125.0 g
  • Sukker, stødt melis 100.0 g
  • Æg 2.0 stk.
  • Hvedemel 225.0 g
  • Bagepulver 5.0 g
  • Kakao 20.0 g
  • Chokolade, mørk 125.0 g

Hindbærparfait

  • Carte d´Or Basismousse 1 x 1,8 kg / 1 x 16 l 210.0 g
  • Florsukker 20.0 g
  • Sødmælk 4.5 dl
  • Hindbær 125.0 g

Till servering

  • Hindbær 400.0 g
  • Spislige blomster

Tilberedning

  1. Chokoladefondant

    • Pisk blødt smør og sukker sammen, indtil massen er lys og luftig. Pisk æggene i ét ad gangen. Tilsæt de tørre ingredienser til blandingen. Smelt chokoladen. Tilsæt smeltet chokolade til blandingen. 
    • Klip strimler af bagepapir, og læg dem på kryds og tværs i de smurte muffinforme. 
    • Fordel blandingen i formene. Læg formene i fryseren. Tag dem ud, og bag dem ved 190 °C i ca. 14-16 minutter. Fondanten skal stadig være blød i midten. Lad dem køle af.
  2. Hindbærparfait

    • Pisk basismoussen op med mælken og florsukker – pisk i ca. 4-5 minutter.
    • Tilsæt hindbærpurè, og pisk yderligere i ca. 1 minut.
    • Portioner moussen ud og sæt i fryseren.
  3. Till servering

    • Pynt med hindbær og spiselige blomster.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu