+

Ris

Æg

  • æg 10 stk.
  • rapsolie 25 ml

Til servering

  • løg ristede 20 g
  • salatløg 20 g
  • Chilipeber, rød, fintsnittet 10 g
  • lime, rå 2 stk.
  1. Ris

    • Bring vand og Knorr Fond i kog. Tilsæt risene, og skru ned til lav varme, så det simrer.
    • Lad det simre i ca. 1 time, og rør rundt af og til, så risene bliver lidt grødagtige.
    • Tag risene af varmen, og rør fiskesauce og sesamolie i. Stil dem til side.
  2. Æg

    • Steg æggene i olie på den ene side for at bevare den cremede blomme.

  3. Til servering

    • Server risgrøden i skåle, og læg ægget ovenpå. Pynt derefter med ristede løg, salatløg og chili. Pres limesaft over, og server med det samme.

+