Creme af brune bønner og eddikekogt bacon
Øland er kendt for sine fine brune bønner, som dyrkes lokalt. Her en variant af klassiske brune bønner krydret med eddike og sirup.

Ingredienser
Creme af brune bønner og eddikekogt bacon
Calculate the cost of this dish here:
Ingredient label
Bønnerne


Fyldet

Ingredient name
Bønnerne
-
Bønner brune 300.0 g
-
Creme Fraiche 250.0 g
-
Sirup, lys 30.0 g
-
salt 8.0 g
Fyldet
-
Bacon, små tern 250.0 g
-
Persille, bredbladet, hakket 50.0 g
Tilberedning
-
Bønnerne
Læg bønnerne i blød i 12 timer. Skyl dem af, og kog dem møre i letsaltet vand. Blend bønnerne sammen med Knorr Kyllingefond, creme fraiche, sirup og Maille Æbleeddike. Smag til med salt.
-
Fyldet
Skær baconen i tern. Bring Maille Æblecidereddike og sirup i kog, læg baconen i, og skru ned til lav varme. Lad det simre, indtil der er ¼ af væsken tilbage.
-
Serveringen
Top bønnecremen med baconen.