+

Pesto

  • Grønkål frisk- grovhakket 500 g
  • Parmesanost, frisk revet 100 g
  • Hvidløg revet 5 g
  • Melonkerner, ristede 90 g
  • Olivenolie 100 ml
  • rapsolie 100 ml
  • Knorr Koncentreret Svampefond, 1L 15 ml
  • Citronsaft friskpresset 10 ml
  • Salt 10 g
  • Peber 5 g

Servering

  • Friske kantareller 400 g
  • Smør 20 g
  1. Pesto

    • Del kålen i mindre stykker, og blancher den let mør i saltet vand.
    • Blend kål, ost, hvidløg og melonkerner, og tilsæt olien lidt efter lidt.
    • Tilføj Knorr svampefond, og juster smagen med citron, salt og peber.
  2. Servering

    • Brun svampene i smør, og smag til med salt og peber.
    • Servér pestoen til pasta, som topping på pizza, eller brug den som vegetarisk smørepålæg på brød. Top med svampene.