Ingredienser
Pesto
-
Grønkål frisk- grovhakket 500.0 g
-
Parmesanost, frisk revet 100.0 g
-
Hvidløg revet 5.0 g
-
Melonkerner, ristede 90.0 g
-
Olivenolie 100.0 ml
-
rapsolie 100.0 ml
-
Citronsaft friskpresset 10.0 ml
-
Salt 10.0 g
-
Peber 5.0 g
Servering
-
Friske kantareller 400.0 g
-
Smør 20.0 g
Tilberedning
-
Pesto
- Del kålen i mindre stykker, og blancher den let mør i saltet vand.
- Blend kål, ost, hvidløg og melonkerner, og tilsæt olien lidt efter lidt.
- Tilføj Knorr Intense Flavours, og juster smagen med citron, salt og peber.
-
Servering
- Brun svampene i smør, og smag til med salt og peber.
- Servér pestoen til pasta, som topping på pizza, eller brug den som vegetarisk smørepålæg på brød. Top med svampene.