Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Pesto

  • Grønkål frisk- grovhakket 500.0 g
  • Parmesanost, frisk revet 100.0 g
  • Hvidløg revet 5.0 g
  • Melonkerner, ristede 90.0 g
  • Olivenolie 100.0 ml
  • rapsolie 100.0 ml
  • Citronsaft friskpresset 10.0 ml
  • Salt 10.0 g
  • Peber 5.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours, Wild Mushroom Earth 400 ml 15.0 ml

Servering

  • Friske kantareller 400.0 g
  • Smør 20.0 g
  1. Pesto

    • Del kålen i mindre stykker, og blancher den let mør i saltet vand.
    • Blend kål, ost, hvidløg og melonkerner, og tilsæt olien lidt efter lidt.
    • Tilføj Knorr Intense Flavours, og juster smagen med citron, salt og peber.
  2. Servering

    • Brun svampene i smør, og smag til med salt og peber.
    • Servér pestoen til pasta, som topping på pizza, eller brug den som vegetarisk smørepålæg på brød. Top med svampene.