Farofa de Banana - Couscous med stegte banan og forårsløg
Farofa er et tilbehør til varme retter i Brasilien, og ingen churrasco (brasiliansk grill) er komplet uden det. Her har vi valgt at lave farofa med rasp, fordi det grove tapiokamel kan være svært at finde i Danmark. Der er i sandhed intet måltid som er komplet uden farofa i Brasilien

Ingredienser
Farofa de Banana - Couscous med stegte banan og forårsløg
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€980.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Couscous med stegt banan og forårsløg
Rapsolie
/g
90.0 g
0%
Løg, finthakket
/g
140.0 g
0%
Banan (1 banan vejer ca. 150 gram)
/g
800.0 g
0%
Vand
/ml
600.0 ml
0%
Couscous
/g
460.0 g
0%
Gurkemeje
/g
1.0 g
0%
Knorr Grønsagsbouillon, lavsalt 5 kg / 625 l
/kg
15.0 kg
0%
Løg, forårsløg, skåret på skrå
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Couscous med stegt banan og forårsløg
-
Rapsolie 90.0 g
-
Løg, finthakket 140.0 g
-
Banan (1 banan vejer ca. 150 gram) 800.0 g
-
Vand 600.0 ml
-
Couscous 460.0 g
-
Gurkemeje 1.0 g
-
Knorr Grønsagsbouillon, lavsalt 5 kg / 625 l 15.0 kg
-
Løg, forårsløg, skåret på skrå 50.0 g
Tilberedning
-
Couscous med stegt banan og forårsløg
- Bring vand, Knorr Grønsagsbouillon og gurkemeje i kog.Tilsæt couscous og rør rundt
- Sluk for for varmen,læg låget på og lad det trække i 5 min.Rør i couscousen med en gaffel.
- Svits løget let i 50 g rapsolie
- Skær forårsløget i skiver(ikke toppen)
- Skræl bananen og skær den i skiver.Svits det i rapsolie, indtil det får farve.
- Bland løg, banan, forårsløg og couscous og steg videre et par min
Serveres som tilbehør til stegt kød og fisk