+

Tærtebunden

Fyldet

Sådan samles kagen

  • Husblas, gelatine
  • Blåbær 75 g
  • Hindbær 150 g
  • Hindbær, frost 100 g
  • Sukker 75 g
  1. Tærtebunden

    • Læg bagepapir i bunden af en form (24 cm) med aftagelig kant, og smør siderne
    • Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Bland mel, Maizena Majsstivelse og bagepulver, og sigt det ned i dejen.
    • Bag tærtebunden i ovnen i 20 minutter ved 175 grader. Lad den køle af, inden den deles til to bunde.
  2. Fyldet

    • Opblød husblassen i koldt vand i 5 minutter.
    • Pisk æggeblommer og sukker luftigt sammen med halvdelen af citronsaften.
    • Rør Knorr Fraiche 24% i, og tilsæt citronskal, lidt citronsaft og vaniljesukker.
    • Pisk Knorr Piske 31% let og luftig, og vend det i fyldet.
    • Varm den resterende citronsaft i en kasse- rolle, og smelt husblassen heri, før den vendes i fyldet.
  3. Sådan samles kagen

    • Læg en sukkerbund i kageformen, og læg skiftevis fyld og bund, så du slutter med et lag fyld.
    • Stil kagen på køl i fire timer.
    • Blend en hindbærsauce af frosne hindbær og sukker.
    • Fjern kanten omkring kagen, og pynt med friske bær.
    • Server kagen med hindbærsauce.
+