Gotu Kola Sambola
Gotu Kola er en alment kendt plante fra Sri Lanka og besidder positive medicinske egenskaber. Planten anvendes i denne specielle ret med lime, chili og fisk. Uden for Sri Lanka hvor Gotu Kola kan være svært at købe, er det normalt at anvende persille i stedet. Retten og ingredienserne bliver brugt til at fejre godt helbred på den store ø.

Ingredienser
Gotu Kola Sambola
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€6842.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Fisken
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre)
/g
1200.0 g
0%
Citronsaft friskpresset
/ml
100.0 ml
0%
Limesaft
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
10.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Dressingen
lime, rå
/stk.
4.0 stk.
0%
Olivenolie
/ml
100.0 ml
0%
Knorr, Koncentreret Kyllingefond 1 L
/ml
50.0 ml
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Anretning og servering
Persille, bredbladet, hakket
/g
100.0 g
0%
Kokosmel
/g
50.0 g
0%
Agurk
/g
150.0 g
0%
tomat tern
/g
250.0 g
0%
Avocado, kød
/g
400.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Fisken
-
Fiskefilet af hvid fisk (torsk, sej, kuller eller aborre) 1200.0 g
-
Citronsaft friskpresset 100.0 ml
-
Limesaft 100.0 ml
Dressingen
-
lime, rå 4.0 stk.
-
Olivenolie 100.0 ml
Anretning og servering
-
Persille, bredbladet, hakket 100.0 g
-
Kokosmel 50.0 g
-
Agurk 150.0 g
-
tomat tern 250.0 g
-
Avocado, kød 400.0 g
Tilberedning
-
Fisken
- Skær fisken i mindre flager og mariner den i citrus saft med umami i ca. 12 timer på køl.
-
Dressingen
- Bland olivenolie med kyllingefond og limesaft/skal fra de 4 limefrugter.
-
Anretning og servering
- Anret fisken på grønne blade med hakket persille, tomat, agurk og avocado og drys med ristet kokos.
- Server meget gerne med ris eller frisk mango.