Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Fisken

Dressingen

Anretning og servering

  • Persille, bredbladet, hakket 100.0 g
  • Kokosmel 50.0 g
  • Agurk 150.0 g
  • tomat tern 250.0 g
  • Avocado, kød 400.0 g

Tilberedning

  1. Fisken

    • Skær fisken i mindre flager og mariner den i citrus saft med umami i ca. 12 timer på køl.
  2. Dressingen

    • Bland olivenolie med kyllingefond og limesaft/skal fra de 4 limefrugter.
  3. Anretning og servering

    • Anret fisken på grønne blade med hakket persille, tomat, agurk og avocado og drys med ristet kokos.
    • Server meget gerne med ris eller frisk mango.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu