Ingredienser
Tilberedning
-
Løg, finthakket 200.0 g
-
Græskar, kød i tern 1000.0 g
-
Solsikkeolie 30.0 ml
-
Svinekød, mørbrad, afpudset 500.0 g
-
Knorr Svampe krydderpasta 340 g 30.0 g
-
Squash, tern (gul) 300.0 g
-
Salt, Havsalt 5.0 g
-
Peber, frisk kværnet 2.0 g
-
Æg, hele (1 æg vejer ca. 60 gram) 180.0 g
-
Salat, rucola 100.0 g
Tilberedning
-
Tilberedning
- Løg og græskar tern svites indtil at græskarternene er møre.
- Rør de møre løg og græskar til en mos/puré.
- Skær svinemørbraden ud i små tern, og sauter kødet på en pande med Hvidløgs-, Svampe- og All' Italiana krydderpasta.
- Tilsæt squashtern og sauter med. Smag til med salt og peber.
- Bland det hele sammen, og lad blandingen simre for svag varme, så væsken forsvinder, og det blir en "fast" konsistens.
- Lad det køle af, og rør derefter æg i.
- Fordel massen på pizzabundene, og bag tærterne i ovnen ved 200 °C i ca. 30 min.
- Kom salat Rucola på toppen af tærten ved servering.
-
Tips
- Udstik evt. pizzabundene til små tærter.