Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Knoldselleri

  • Selleri, (knoldselleri) 2.0 kg

Æblecreme

  • 10 Granny Smith æbler
  • Sukker 30.0 g
  • Citronsaft friskpresset 25.0 ml

Nøddevinaigrette

  1. Knoldselleri

    • Vask knoldselleri grundigt.
    • Grill knoldsellerien over gløderne, indtil den er helt mør.

    • Imens laves æblecremen. 

  2. Æblecreme

    • Grill æblerne med indirekte varme fra gløderne, til de er helt møre.
    • Pil skrællen af de grillede æbler og fjern kernehuset.
    • Kom æblerne i en minihakker. Bland sukker og citronsaft fra én citron i.
  3. Nøddevinaigrette

    • Rist nødderne.
    • Kværn nødderne, og bland dem med vinaigrette.
    • Del knoldsellerien i passende stykker. Smag stykkerne til med salt og æblevinaigrette. Grill stykkerne kort. Afslut retten med æblecremen og vinaigretten.