Menu

Ingredienser

+

Knoldselleri

  • Selleri, (knoldselleri) 2.0 kg

Æblecreme

  • 10 Granny Smith Æbler
  • Sukker 30.0 g
  • Citronsaft friskpresset 25.0 ml

Nøddevinaigrette


Det giver en ekstra dimension til mange retter at tilberede over grill. Det gør sig også gældende i denne opskrift, hvor knoldselleri, æbler og nødder giver et perfekt samspil med den let røgede smag.

...

Tilberedning

  1. Knoldselleri

    • Vask knoldselleri grundigt.
    • Grill knoldsellerien over gløderne, indtil den er helt mør.
    • Imens laves æblecremen. 
  2. Æblecreme

    • Grill æblerne med indirekte varme fra gløderne, til de er helt møre.
    • Pil skrællen af de grillede æbler og fjern kernehuset.
    • Kom æblerne i en minihakker. Bland sukker og citronsaft fra én citron i.
  3. Nøddevinaigrette

    • Rist nødderne.
    • Kværn nødderne, og bland dem med vinaigrette.
    • Del knoldsellerien i passende stykker. Smag stykkerne til med salt og æblevinaigrette. Grill stykkerne kort. Afslut retten med æblecremen og vinaigretten. 
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu