Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Guacamole

  • Avocado, kød 200.0 g
  • Creme Bonjour Hvidløg 1,5kg 60.0 g
  • Citronsaft, friskpresset 10.0 g
  • Tabasco 2.0 g
  • salt 2.0 g

Mango Salsa

  • Mango tern 250.0 g
  • Gulerod, tern 100.0 g
  • Blegselleri, små tern 100.0 g
  • Appelsin fileter 150.0 g
  • Chilipeber, grøn fintsnittet 10.0 g
  • Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l 30.0 ml
  • Koriander, frisk, hakket 10.0 g

Salsa Casera

  • Løg i tern 200.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 30.0 ml
  • Knorr Hvidløg krydderpasta 340 g 25.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 25.0 g
  • Paprika, Edelsüss 4.0 g
  • Knorr Tomatino, 2 kg 800.0 g
  • Knorr, Koncentreret Grønsagsfond, 1 L 30.0 ml
  1. Guacamole

    • Mos avocadoen sammen med Crème Bonjour Hvidløg.
    • Smag til med salt, citronsaft og tabasco.
  2. Mango Salsa

    • Bland alle ingredienser sammen til en salsa
  3. Salsa Casera

    • Steg løgene bløde i Milda Flydende Stege 100% ved lav temperatur i 10 minutter. Tilsæt chili og Knorr Krydderpasta Hvidløg og steg yderligere i nogle minutter.
    • Tilsæt Knorr Tomatino, paprika og Knorr Grønsagsfond. Lad saucen simre i 10 minutter og rør rundt med jævne mellemrum indtil saucen er indtil saucen er cremet.
    • Servér saucen som den er eller blend saucen glat med en stavblender.