Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Gulerødder

  • Gulerod, skiver 1500.0 g
  • Milda Flydende Stege 100% 2,4 l 100.0 ml
  • Salt og peber 10.0 g
  • Knorr Ketjap Manis 1 l 1.0 dl
  • Knorr Professional Intense Flavours, Deep Smoke 400ml 20.0 ml

Citrusmayonnaise

  1. Gulerødder

    • Bland gulerødderne og Milda 100%.
    • Krydr med salt og peber. Læg på en bageplade, og tilbered i ovnen ved 160 grader i 25 minutter.
    • Bland de varme gulerødder med Knorr Ketjap Manis og Knorr Deep Smoke og lad det køle af.
  2. Tangsalat

    • Udblød tangsalaten i koldt vand i 10 minutter.
    • Bland de kolde gulerødder med tangsalaten.

  3. Citrusmayonnaise

    • Bland Hellmann's Real Mayonnaise med Knorr Citrus Fresh. Smag evt. til med salt og peber.
    • Læg salaten i lag, og læg små klatter mayonnaise mellem de forskellige lag. Pynt med sesamfrø og mayonnaise.